Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(1418) -
Harika bir filmdi. Duygulanarak ve ilgiyle izledim. Çekimler ve senaryo çok güzeldi.
8


avatar
(498) -
Filmi ne kadar güzel yapmış olursan ol, köpek sevgisini ve duygusallığını vermeye çalıştığın filmin, kamera arkasında köpek korku içinde ağlarken onu zorla o suya atmaya çalışıyorsan, anlattığın hikayenin hiç bir samimiyeti kalmıyor.
4


default avatar
(3) -
İnsanlar karışıktır.

Köğeklerin anlayamayacağı şeyler yapıyor. Ayrılmak gibi.
8


Yorumlar (30)
avatar
(49) -
Bailey,Ellie,Tino ve Budd ın hikayelerini bir köpek sever olarak sıkılmadan, heyecan ve ilgi ile zaman zaman duygulanarak, gülerek ve gözlerim yaşararak birden çok kere izledim, tüm sinemaseverlere ve özellikle hayvan severlere tavsiye ediyorum.
10


avatar
(1248) -
Olaylar bir köpeğin gözünden çok iyi yansıtılmış. Senaryo zor olmasına rağmen güzel ilerletilmiş. Her hayvanseverin listesinde bulunması gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum. Hele ki köpeklere ayrı bir ilginiz varsa sizin için tadından yenmez bir yapıma dönüşecektir.

Hayvanların bu tip filmlere entegre edilebilmeleri için hoşa gitmeyecek, türlü işkencelerin uygulandığı gerçeğini göz ardı edemeyiz ama böyle bir sevgi bağını da sinemaya uyarlamak başka bir şekilde nasıl gerçekleştirilebilir? Orası da ayrı bir mevzu. Sonuçta çocuklara hayvan sevgisinin bir nebze de olsa aşılanması gerek. Bunun için sinema kullanılmalı mı? Onu da bilmiyorum. Bu konuda ben işin içinden çıkamıyorum. Gerçek hayattan uyarlanan 'Hachiko' gibi meşhur bir yapımın bile perde arkasına çok fazla hakim değiliz.

Uzun lafın kısası sinemasal açıdan bakarsak tavsiye ederim. Diğer taraftan bakmak istemiyorum.

İyi seyirler...
7


avatar
(1012) -
Çok köpek temalı film izlemişizdir çokca da masal uyarlaması izlemişizdir.Bu öyle bir film ki gerçek dünyanın enstrümanlarını kullanarak muhteşem bir modern masal anlatıyor.İnanmak veya inanmamak değil sadece izlemek bile insanı rahatlatıyor.Kendinizi Bailey nin hikayesine kaptırın ve asla mantıksal bağ kurmayın.O kafada izleyip berbat etmeyin filmi.
9


avatar
(548) -
Puanına bakmayın. En az 8 puanlık bir film. Puanı yükselsin diye 10 verdim. Filmin konusu çok güzeldi ve bu güzel konuyu güzel çekerek harika bir film yapmışlar.

Dram olmamasına rağmen duygu youğunluğunun üst düzey olduğu bir film ve nihayetinde gözyaşlarınıza engel olmakta güçlük çekebilirsiniz.

Mutlaka izleyin!
10


avatar
(6205) -
Bir köpeğin ağzından anlatılan, izlediğim en sıcacık filmlerden biri. Hem hüzünlü hem eğlenceli bir film olmuş ayrıca bir köpek sever olduğum içinde ayrı bir keyif aldım izlerken.
Hayvanseverlerin özellikle köpek sahiplerinin beğeneceği bir bir film olduğunu düşünüyorum.Ailelerin küçük çocuklarla izlemelerini tavsiye ederim......


default avatar
(3) -
İnsanlar karışıktır.

Köğeklerin anlayamayacağı şeyler yapıyor. Ayrılmak gibi.
8


avatar
(3699) -
Filmi izleme fırsatını yeni buldum. İnternette dolaşan haberleri daha önce okumuş ve videosunu izlemiştim . Sonradan asparagas olduğu ortaya çıkmıştı. Bunların hepsi bir kenara, eğer bir film gözüyle bakacak olursak ki öyle, seyirlik bir tv filmi. Bir hayvan sever olarak hatta en çokta köpek sever olarak film bana sıcacık geldi. İyi seyirler.
6


avatar
(253) -
Hachi-ko tarzı bir şey bekliyordum ama işin içine reenkarnasyon girince farklı senaryo uğruna film kendini boşa çıkarmış. Daha da kötüsü barınaklara bırakılan sahipsiz kedi veya köpeklerin belli bir süre sonra uyutulduğundan bahsetme ihtiyacı dahi duymamışlar. Öyle olsaydı bu duyguyu en iyi şekilde sömüremezlerdi. Neticede ''ortada reenkarnasyon var, ölsün ya da öldürün gitsin bir şekilde o mahlukat sizi bulur'' düşüncesi bu uyutma olayının da bir nevi vizesini veriyor. Dünyayı sadece bizim sanmak gibi bir ahmaklık ancak kapitalizmin varacağı en son noktanın düşüncesi olsa gerek.


avatar
(66) -
Köpek-sahip ilişkisinin anlatıldığı filmleri oldum olası sevmişimdir ama bu film eşsiz, tarif edilemez bir şey. Hem köpeğin gözünden izliyor oluşumuz hem de hikayenin özgün bir anlatımı oluşu beni derinden etkiledi.
Bu bir köpeğin hikayesi olabilir, ama aslında Bailey'in insanlara da öğrettiği çok şey var bu hikayeyle. Hepimiz bir amaç arayışıyla dünyaya geliyoruz ve aslında hiçbirimiz için bu hayat, bu isim, bu beden kalıcı değil. Eğer reenkarnasyon inancınız varsa hele bu film size çok daha şey ifade edecektir.
10


avatar
(1418) -
Bir köpeğin, her ölümünden sonra farklı bir cins olarak ama aynı ruhla doğması ve farklı insanların hayatına girmesi konu alınan çok güzel bir film.

Köpeğin iç sesiyle konuşması ve onun görüş açısından yapılan çekimler filmi çok daha duygusallaştırmış.

Çok beğendim. Tavsiye ederim.
8


default avatar
(3) -
Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (1)
avatar
(317) -
Spolier olarak yazsaymışsın keşke!
5


0
| Bildir


avatar
(2674) -
O zamanın tek kanalı TRT'de sabahı ailece seyrettiğimiz filmler misali A dog's Purpose. Bir köpeğin güzünden reenkarnasyon ve insanlarla ilişkileri anlatılıyor. Bir "sevgi" filmi...
6


avatar
(215) -
Güzel bir akşam geçirme maksadıyla açtığım filmi, çocuksu anlatımı nedeniyle 20.dakikada sıkılarak kapattım. Sonrasında bugün yorumları okuduğumda gördüğüm video beni çok rahatsız etti. Nasıl bir açıklama yapılırsa yapılsın görüntüler ortada. Üstelik videoyu çekenin gülmesi beni ayrıca rahatsız etti. Sokakta köpek dolaştıran çoğu insana baktığımda gördüğüm şeyi gördüm; belli ki "beni eğlendirsin" diye alınmış bir köpeğin zorla sağa sola çekiştirildiği, internette tık alsın diye onların korku dolu anlarını gülerek filme alan insanları hatırladım. Özür dilerim, yorumum filmin dışına çıkmış olabilir ama içimde kalan bir şeydi, söylemem gerektiğini hissettim. Onlara evladınız gibi ihtimamla bakamayacak, onların hislerine tercüman olamayacaksanız hayvan sahibi olmayın. Hayvanlar, insanoğlunu eğlendirmek için dünyaya gelmediler.


default avatar
(80) -
Yanlış yönlendirmeden kaçınmak amacıyla belirtilmesi gerekiyor:
"However, it was announced on February 4, 2017 by the American Humane Association that the footage was indeed fake."

Sızdırıldığı iddia edilen görüntüler sahte imiş!


avatar
(10) -
köpekleri olan insanlar için yapılmış klasik amerikan filmi konu hep aynıdır ve cumartesi akşamdan kalma pazar sabahı ayılmak için boş boş ucuz kanallarda zaplarken araya denk gelen kalitede bir film. not: köpekler insanlardan tabiki iyidir


default avatar
(5) -
Köpeği atma olayını bir kenara bırakırsak. Aslında film çok çok iyi bir film olabilirmiş. Hikaye de çok boşluklar kalıyor. Senaryo farklı bir senaryo ama cümleye daha nokta koymadan virgüllerle makaleyi bitiriyor. Filime 1:30 saat değil de daha fazla süre ayırıp hikayeleri ve karekterlerin hayatlarını tamamen noktasalarmış çok çok daha iyi bir film olabilirmiş


avatar
(35) -
film güzel yada değil beni ilgilendirmiyor.bu tip filmleri sevmiyorum. sadece özentiyi arttırıyor ''ay ne kadar güzel köpek hadi bizde alalım sonra her yer tüy oldu yok halıya çişini yaptı'' çoğunun sonu barınak yada sokaklar oluyor. sadece canlı hayvan satışı yapanların yüzünü güldüren yapımlar olarak gördüğüm bu filmlerden uzak duruyorum.


avatar
(1418) -
Harika bir filmdi. Duygulanarak ve ilgiyle izledim. Çekimler ve senaryo çok güzeldi.
8


default avatar
(39) -
eğlenceli sonu duygusal tavsiye edilir.
7


avatar
(101) -
Eğlenceli sıkmayan bir film,süresi kısa ve akıcı ilerliyor. Senaryo bilindik olsada yeni birşeyler katılmış. Sonu da gayet güzeldi.
6


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film