Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(2674) -
...gelecekten geldiğini iddia eden ve etrafına topladığı müritlerine yakında iç savaş çıkacağını, kendisinin onları bu savaştan uzak bir yere götüreceğini ve böylece hayatta kalmalarını sağlayacağını söyleyen bir kadın ve ona inanmayıp maskesini düşürebilmek için mürit gibi bu topluluğun arasına katılan 2 gazeteci...konu ilginç ama işlenişi sıkıcı, sonu da seyirciye bırakılmış.
5


avatar
(8407) -
İnsanın zavallılığını anlatan filmlerden ama kötü bir film. Bizde bu tarz tarikat sistemi işlemediğinden belki, oturmuyor kafaya konu vs... Yorumların geneli gibi düşünüyorum, tavsiye etmiyorum.


avatar
(1684) -
Bazı filmler vardır, kendisine mantıklı gelmeyeni yada kendi ideolojisine uygun olmayanı güya eleştirir yada size "yanlış yoldasınız " diyerek mesaj vermeye çalışır yetmez üzerine dalga geçer (filmde ki körü körüne inanlara b*k püsür yedirmesi vb gibi.) aşağılar bunları yaparken de mecazlara baş vurur veya sonu getirilmemiş sahnelerle "hadi bakalım seyirci sen çöz" der. İşte böyle bir film her sahne sonrası ve rezalet final sonrası" n`oldu lan" diyeceğiniz abuk subuk bir film.
1


avatar
(56) -
Ya, gözünü kapayıp gerçekten inanmak ve bağlanmak ya da şüphe duymak...

"Benim seçimin değil, senin seçimin..."
7


default avatar
(61) -
Brit Marling hatrına izlenir


default avatar
(6) -
film baslarda insani bir beklentiye soksada,sonunda bumuydu yani diyceginiz turden bir film. Bence baska alternatifiniz varsa (ki sanirim vardir) onlari seyredin.
3


avatar
(569) -
Anlatmaya çalıştığı, arayış içindeki insanların akıllarını çelmekte usta tarikatlar ve tarikat liderleri gibi, farklı hikayeler seyretme arayışındaki insanların akıllarını çelecek ölçüde iyi bir pazarlama taktiği ve seyretmeye karar vermiş olanlarda -biri de benim- merak dolu bir beklenti uyandıran afiş çalışmaları ile, söz konusu tarikatlar ve liderlerinden hiç bir farkı olmayan; basit, ruhsuz, devam hataları ile dolu, gizem yaratmak adına çekilmiş ama neyin gizemi olduğunu film ekibinin de bilmediği için asla cevaplanmayan, kendi kendinize cevaplama imkanı da vermeyen birbirinden kopuk sahneler içeren, YERSEN! modunda bir film. Sundance Film Festivali'nden şüphe etmenizi sağlayacak kadar kötü. Aklınızı çelmesine izin vermeyin!

(Çevirmen fundaisy'ye güzel çevirisi için teşekkürler)
1


default avatar
(1723) -
amerika da mevcut bol miktardaki tarikat filmlerinden biri daha temposuz ruhsuz içi bomboş sakın seyretmeyin
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film