Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(767) -
"Bilindik adıyla The Bridge (Köprü) dizisi, 2013 sonbaharında yeniden bizimle olacak olsa bile merkezindeki olayı ilk sezon sonunda sonuca erdiren bir yapım. Hem de anlatılmaz yaşanır dediğimiz türden, olağanüstü bir sonla... Dizi, sahip olduğu atmosfer bakımından kıyaslandığı The Killing ile de benzerlik göstermekte. Oyunculukların da aynı şekilde ondan aşağı kalır yanı yok. Davada 10 bölüm boyunca karşımıza çıkanlar, işlenen halk sorunları, bunların işlenme yöntemi ve yan hikayeler derken bölümlerin nasıl geçtiği neredeyse anlaşılmıyor bile... Aslında Broen, ilk sezonunun finali için bile izlenebilecek türden bir dizi... Sonuçta, 10 bölümlük bu mini şaheser, konusu hoşuna giden herkese şiddetle tavsiye edilir."
8


avatar
(19) -
güzel bi kurgusu verdiği çok güzel mesajları ile neredeyse hiç 'hadi ama yok artık' ları olmayan ender polisiye dizilerinden biridir.tavsiye ederim çok.
9


avatar
(3) -
İnsanların doğaya, hayvanlara ve insanlara verdiği zararlara değinilmesi olsun, konuların işleyişi, Saga'nın bayıldığım, normların dışında kalan, düz, sert karakteri ve Martin'in bunun tam tersi olan aşırı duygusal karakteri ile birlikte üzerindeki lanet
Sürprizbozan: Göster
harika bulduğum bir dizi.


Yorumlar (49)
avatar
(175) -
Çok güzel diziydi. Senaryosu güzel yazılmış, beğendim. Sofia Helin'in doğallığı ve başarılı oyunculuğu ekstra güzel bir boyut katmış. Saga Noren karakteri çok tatlı yazılmış, karakteri hem kim yarattıysa tebrik etmek isterim Gülücük
8


avatar
(1) -
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(25) -
Tam bir kuzey avrupa polisiyesi. Tavsiye ederim. Konuların işlenişi, verdiği mesajlar ve karakterlerin başarılı oyunculuğu size soğuk avrupanın soğuk insanlarını hissettirecek:)
9


default avatar
(9) -
Efsane polisiye bir dizi,bugüne kadar neden izlemeyip gözden kaçırmışım bilemedim.Mutlaka izleyin tavsiye olunur.
10


avatar
(58) -
Şöyle bir bakıyorumda en iyi diziler denilen dizilere bile kafa tutacak derecede kaliteli, abd yapımı olsa popülaritesi çok üst noktada olurdu kesinlikle. İlmek ilmek işlenmiş polisiye gizem artı dram içeren bir dizdir bu diziyi izlemeyen hiç vakit kaybetmeden izlesin.
9


default avatar
(275) -
4 sezon, herbirinde ayrı kurgu var, hepsi birbirinden güzel. . Özellikle ilk 2 sezona bayıldım. Nefis. Bir polisiyeden ne istenirse var. Beyin dönüyor. Yan karakterlerin olayları da ayrıntılı işleniyor. Kaliteli, sürükleyici, oldukça zeki kurgulanmış, karakterler sıkı, oyuncular rollerin hakkını veriyor. Bravo diyorum.
9


avatar
(319) -
İlk 2 sezon harika olmakla beraber 4 sezonu da çok iyi bir dizi.İzlenmeden asla geçilmeyecek kalitede.Senaryosu akıcı,hikayesi abartısız,başrol de ki karakter Saga Noren'i canlandıran Sofia Helin kusursuz.Bir polisiye diziden daha fazla bir şey bekleyemezsiniz.Hem duygusallık hem gerçeklik barındırıyor hem de olayların gidişatı ve çözüm aşamaları zekice tasarlanmış.

Eğer başlamadıysanız çok şey kaçırdığınızı söylemeliyim.Martin karakteri de Saga Noren kadar iz bıraktı bence.Polisiye/Dram türünde bana göre efsane kategorisinde bir dizi..
10


default avatar
(70) -
ben diziye bağlanamıyorum diyenlere tavsiye olunur güzel bir polisiye karakter çok ilginç saga...Gülücük
sürükleyici her sezon kendi içinde özel
9


default avatar
(218) -
Bugün 4. sezonu da izleyerek finalini yaptım. Polisiye & Drama & Gizem ne ararsan vardı dizide. İsveç & Danimarka hakkında genel bir bilgiye bile sahip olmamızı sağladı Üzücü yanı maalesef 4. sezonun sonunda ama tadında dizinin bitmiş olması. Yönetmen Hans Rosenfeldt 5. sezon ile ilgili gelen sorulara Saga güzel bir finiş yaptı ve 5. sezona gerek kalmadı yoksa 6. ya da 7. yi soranlar da olacaktı şeklinde yanıt vermiş. İzlemeyenler varsa tavsiye edilir gerçekten tadı damağında kalacak dizilerden oldu...
8


avatar
(898) -
Bron/broen benim favori dizilerimden biridir.Tüm sezonları büyük keyif alarak izledim.Sega rolundeki Sofia Helin'in oyunculuğu harika,resmen rolünü yaşıyor kadın.Diğer oyunculuklarda başarılıydı.4.sezon yine harikaydı.Klişelikden uzak gerçekçi bir Danimarka - İsveç ortak yapımı dizi.Tafsiye ederim başlayın vazgeçemiyeceksiniz.Alt yazı içinde emeği geçen herkese teşekkürler... Saygılar
9


default avatar
(14) -
Son zamanlarda izlediğim en güzel diziydi keşke daha önce izleseydim dediğim bir dizi oldu.. Amerikan dizlilerine on basar açık ve net..
10


avatar
(118) -
Dizi izlemeyi seviyorsanız ve kaliteli bir dizi izleyip zaman kaybetmek istemiyorsanız bu diziyi tavsiye ederim. Dizi kanallarından ama altyazılı izeleyin.
10


avatar
(404) -
Herkesin şu sıralar övdükleri dizilere on basar. Çok iyi kurgu, güzel oyunculuklar, çok farklı bir karakter (Saga:), birde polisiyeden hoşlanıyorsanız kaçırmayın. Sezonlar her seferinde bir öncekinden daha iyiye gidiyor, üçüncü sezon en iyisiydi bence. Yalnız iki versiyonu var, yanlış olanı izlemeyin, İsveç Danimarka yapımı sarışın Saga'yı izleyeceksiniz. İyi seyirler Gülücük
9


avatar
(998) -
efsane dizi ve efsane karakter SAGA NOREN, umarım devam eder
10


default avatar
(2) -
bu diziyi beğenenler the killing ve true dedective yi de izlemeli
10


default avatar
(2) -
saga noren karakteri bir asperger sendromunu olagan üstü bir gerçeklikle canlandırıyor, yağmur adamın dustin hoffmanı kadar iyi,,
10


default avatar
(123) -
İzlemek için çok neden yazabilirim, ama tek başına "dizi tarihinin en unutulmaz karekterlerinden Saga Noren ve onu canlandıran Sofia Helin'in muhteşem oyunculuğu" bile yeterli.
9


avatar
(45) -
Harika bir sonla bitti. Dizinin devam edecegini sanmiyorum. Ama Saga´nin Martin´le bulusmasi harika olurdu.


default avatar
(65) -
Normalde dili İngilizce olmayan filmler bende direk iticilik uyandırıyor izlerken.Biliyorum ne filmler var ama yapabileceğim birşey yok kulak alışkanlığından.Bu diziyede öyle boş vakit doldurayım diye başladım.Memleketlerinin havası kasvetli,dil desen dil değil bir garip.Fakat adamlar öyle bir dizi yapmışki konu kıtlığı yok,cinayetler anlamlı ve gizemli,karakterler deseniz Saga olsun,Martin olsun hepsi kendisini sevdiriyor.Şu an 3. sezon bitirdim.Martin adamsın diyorum.Polisiye film sevenler biraz sabretsin mutlaka sizi biryerden yakalıyacaktır.İzleyin.
8


avatar
(118) -
Polisiye ve sürükleyici bir dizi. Fringe izleyince kıyaslamamak elde değil. Konu başlasın bitsin her bölüm bir olay macera olsun istiyor seyirci. Yine de 3. Sezonu bitirdim. Boş vakti olanlara tavsiye edilir. önce CSI las vegas (15 sezon) ve frınge izlenmeli.
10


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film