Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(8408) -
Willem Dafoe hariç pek bir numarası yok gibi filmin!... Farklı bir havada, herkese hitap etmeyecek, geneli sıkacak bir yapım. Tavsiye etmiyorum.


avatar
(391) -
B sınıfı katastrofik bir film. Neyse ki süresi uzun değil Gülücük İzlenebilir ama pek bir beklenti içinde olmayın. 4/10
4


default avatar
(22) -
defoe nin oyunculuğu dıdşında pek konuşulacak şeyi olmayan bir film.
6


default avatar
(1723) -
teatral havada geçen filmde williem defeo artık polis ve kötü adam rollerini bitirip sanatsal filmlere yönelmiş gözüküyor ve bunu yaparken de soyunmayı ihmal etmiyor filmin ana teması beklenen bir ölüm kimi dua ederek ölecek kimi ailesiyle kimi arkadaşlarıyla kimi de sevgilisinin koynunda filme bu açıdan baktıgımızda genel hatlarıyla iyi seyredilebilir kısa olması da bizi sıkmıyor hani ölünde film bitsin demiyoruz
6


avatar
(138) -
Çok durağan ve hatta sıkıcı denecek bir film.Konu güzel fakat beklenen hiçbirşeyi veremiyor.


avatar
(569) -
Konusu göz önüne alınınca etkileyici bir drama beklentisiyle izledim filmi ancak sonuç pek de tatmin edici olmadı. Sadece 14 saat sonra, dünyanın sonunun geleceği ve bu sondan yeryüzünde yaşayan hiç bir canlının kurtulamayacağı gerçeğinin bilincinde ve bu gerçeği oldukça sakin bir şekilde kabullenmiş bir çiftin son saatlerinin teatral bir atmosferde resmedildiği bu filmde en azından dialogların seyredeni sarsacak derecede etkileyici olmasını beklerdim. Filmi seyrederken sürekli hikayenin bir şekilde akıcılaşmaya başlayacağı ümidi taşıyor ve yer yer bu ümidiniz nispeten yükseliyor ama sonuçta hiçbir şey olmuyor, maalesef. Filmin içine serpiştirilmiş "kendimiz ettik, kendimiz bulduk" göndermeleri ve sembolleri ise izleyici üstünde bir bilinç yaratmakta epey yetersiz bence. Kısaca, yıkım görüntülerinin hoyratça kullanıldığı diğer dünyanın sonu filmleri arasından açık ara sıyrılabilecek bir film olabilecekken, hiçbir şey olamamış bir film çıkmış ortaya. Bu anlamda kısa oluşu filmin en güzel özelliğiydi.
5


avatar
(266) -
4:44 Last Day on Earth iddialı bir film olma sevdası taşımayan, 'böyle olsa ne olurdu?' üzerine bir miktar kafa yormuş ve bence amacına ulaşmış bir film. 4:44 ü beklemenin ağırlığını üzerimde hissettim ve bu anlamda filmi başarılı bulduğumu söyleyebilirim.
6


default avatar
(3) -
Willem Dafoe'nun son zamanlarda iyi bir filmini izledim diyen beri gelsin...


avatar
(46) -
arkadaşlar film izlemeye değermi yoksa zaman kaybımı izleyen varsa yorum yaparsa sevinirim Saygılar


avatar
(48) -
Fragmanda çalan müzik "Blindfold Blues - Francis Kuipers"


avatar
(358) -
Gayet ilginç bir konusu var.
Çevirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film