Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(1040) -
Film nedendir bilinmez çok hoşuma gitti tuaf bir albenisi var izlerken sıkılmadım Caleb Landry Jones oyunculuğu gerçekten çok iyidi filmin müzikleri de ayrı bir güzel


avatar
(498) -
Kötü bir film olduğunu söyleyemem, keyifle izledim ama Joaquin Phoenix'in Joker'ine farklı bir drama katıp bu karakteri White God filmine entegre etmişlerdi sanki. Özgünlük konusunda başından sonuna aradığımı bulamadım.

Filmin açık ara en güzel yanı Caleb Landry Jones'tu. Olağanüstü bir oyunculuk sergilemiş. Bence değeri hiç bilinmeyen bir yetenek.

Luc Besson da oldukça şaşırttı. Bu kadar dram ağırlıklı bir yapım beklemiyordum kendisinden. Ama biraz daha özgün bir iş bekliyordum. Dediğim gibi Joker ve White God filmlerini izlememiş bir seyirci olsam 8 puanı verirdim. Ama film boyunca sahneleri, diyalogları, karakterli dürekli başka filmlerde gördüğüm detaylara benzetince biraz keyfim kaçtı.
6


avatar
(8404) -
Müzikler muhteşem ama sweet dreams en iyisi! Psikolojik gerilim her an diken üstünde tutuyor, değişik bir yapım. Dramı, çaresizliği, dostluğu ve birlikteliği çok iyi anlatmış. Köpeklere bayıldım. Luc Besson alıştığımız tarzın dışına çıkmış, çok iyi iş çıkarmış. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi seyirler olsun.


avatar
(1031) -
Luc Besson'dan sıradışı bir film. Film son çeyreğe kadar sakin konuşmalarla geçerken son kısımda hareketlilik artıyor. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri filminden tanıdığımız Caleb Landry Jones üst düzey performans sergilemiş. Şarkı söylediği sahne gerçekten usta işi. İyi seyirler... 6/10...
6


default avatar
(19) -
Çok iyi bir hikaye, yavaş yavaş açılan harika bir senaryoyla birleşince çok iyi bir film çıkmış ortaya. Luc Besson güzel bir dönüşe imza atmış. Leondan beri filmine denk gelmemiştim. Başrol oyuncusunu ilk kez seyrettim ve hayran kaldım. Uzun zamandır, filmi bu denli sırtlayan bir başrol görmemiştim. Joker filmi ve karakterinden ilham almış besbelli, müzikleri de benziyor, ama bu kadar, hikaye çok orjinal. Mesela başrol arkadaş Oscar'a neden aday bile gösterilmez anlayamıyorum. Gerek jest ve mimikleri, engelli bir kişiyi yansıtışı, sahne performansı, köpeklerle iletişimi, post travmatik halleri, inançlarıyla yüzleşmesi harikaydı. Çok iyi bir karakter, anti kahraman yaratmış Luc Besson. 2023 ün iyi filmlerinden, kaçırmayın.
10


avatar
(539) -
Caleb Landry Jones performansı ile göz dolduran dramatik bir sevgi filmi. Köpekler ve dostluk üzerine yazılmış harika bir hikaye. Aralarda çalan şarkılar çok iyi. Luc Besson'dan oldukça farklı bir deneyim var karşımızda. Son zamanlarda izlediğim ve etkilendiğim en sıradışı filmdi.


avatar
(6203) -
Çocukluğunda gördüğü şiddet sonucu sevgiyi ve dostluğu köpeklerde bulan Douglas'ın flashbacklerle olan acıklı hikayesini izlemeye değer buluyorum. Özellikle '' Caleb Landry Jones '' tartışmasız harika oynamış. Aslında köpeklerle arasındaki diyalog çok inandırıcı olmasa da filmin akışı içinde rahatsız etmiyor. Bence son günlerin iyi bir filmi olarak şans vermeniz yönündedir.
8

Cevaplar (1)
avatar
(6203) -
Yazmayı unutmuşum: Douglas'ın
Sürprizbozan: Göster
gözlerimin yaşarmasına neden olmuştu. Ayrıca Edith Piaf'ın şarkılarını dinlemek hoş olsa da '' Eurythmics - Sweet Dreams ''i dinlemek çok daha güzeldi...
8


1
| Bildir


default avatar
(4) -
Caleb Landry Jones yüksek performanslı bir rol çıkartmış. Filmi tek başına götürmüş. Ayakta alkış.
7


default avatar
(34) -
Luc Besson'un alıştığımız tarzının dışında bir film olduğunu düşünüyorum. Caleb Landry Jones'un performansı alkışlamalı. Dram ve psikoloji yüklü bir film. Ben şahsen beğendim.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film