Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
default avatar
(236) -
2003 yapımı filme göre artı eksileri mevcut. artıları daha hareketli efektleri gayet hoş ve göz alıcı aynı zamanda akıcı bir film olması. eksileri ise baş karakter bir eddie murhpy değil ve aşırı sevimsiz geldi bana. ilk filmde film 45 dakikadan sonra yavaş tempo kazanıyorken burada daha iyi. Danny de vito, oven gerçekten çok iyi oynamış. kötü bir film değil bir kere izlenmeyi hak eden bir yapım olmuş tavsiye edilir.
6


default avatar
(127) -
Uzun süredir bekliyordum, esinlendiği ilk filmi çok severdim. Beklememe değdi, ortaya eğlenceli, renkli ve güzel bir film çıkmış. Oyunculuklar, dekor, kıyafetler, sahne geçişleri, efektler oldukça başarılı. Kahkaha attığım yerler oldu. Korku komedi en sevdiğim türlerden biridir, oldukça keyifliydi izlemesi, umarım devamı gelir.
7


avatar
(614) -
Çok büyük beklentiler içinde olmasam da yine de beklediğimi bulamadım. Espriler bana hitap etmedi. Netflix tarzı izle-unut bir film. Efektler dışında pek bir numarası yok.
4


avatar
(6203) -
Tanınmış olan oyuncuların hatırına şans verdim. Bildiğimiz klasik perili şato tarzı film. Aslında perili filmleri çok izlemem ama Disney yapımı olduğu için korku - komedi karışımı yine de bakayım dedim. Genelde karanlık ortamlarda geçmesi benim için çok iç açıcı değildi. Eğer bu tarz ilginizi çekerse bir şans verin derim.....
5


default avatar
(32) -
İlk önce şunu belirteyim. Film eğlenceli ve keyifli. Tamam bir beatle juice değil belki ama biraz o havayı veriyor. Tim burton filmlerini anımsatan bir havası var. En azından kadro heba olmamış. Şu yoklukta gayet güzel hafif dozlu antidepresan tadında.
7


avatar
(8404) -
Filmin başında barmen rolündeki adamın instagramda, Asyalı insanların konuşma şekliyle ilgili yaptığı bir stand-up gösterisi vardı, çok komikti. Filme gelirsek; komedi, dram ve korku karışımı, aşırı zengin kadrosu ve görselleriyle keyifli bir yapım. Küçüklere belki bir miktar aşırı gelebilir ama büyüklere muhakkak öneririm. Sadece süresi biraz gereksiz uzun olmuş gibi… İyi seyirler dilerim.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film