Giriş Kayıt
Yorumlar (19)
avatar
(6205) -
Zoey Deutch çok beğendiğim oyuncudur ve onun için izledim ama olmamış. Bir kaç tane güzel bayan koyup sunmuşlar önümüze ne sanat var ne bir konu.Açıkçası ben beğenemedim ve uzak durmakta fayda var derim....
4


avatar
(462) -
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden. Aslen kitap olması sebebiyle karakterler çok başarılı, buna iyi kurgu eklenerek konu yavaş yavaş verilmiş. Hem komik sahneleri var hem aksiyon sahneleri var. Vıcık vıcık olmayacak şekilde aşk bile var filmin içinde. Oyuncular çok iyi seçilmiş çoğunun ilk filmi veya ilk büyük projesi olmasına rağmen oyunculuklar da başarılı. İkincisini sabırsızlıkla bekliyorum.
10


avatar
(3699) -
Ne zamandan beri izleyim diyip duruyordum. Keşke öyle olmaya devam etseydi. İzledim pişmanım ve sildim. Zaman kaybıydı bana göre.
4


avatar
(66) -
Normalde filmleri izlerken müziktir kurgudur  diğer şeylerdir ona göre yorum yapar hakkını vermeye çalışırım ama malesef bunu izlemek zaman kaybı idi benim için . 
5


default avatar
(29) -
twilight ı izlediysen bırak öyle kalsın bu filmi izleme Hıhı
4


default avatar
(50) -
Espirili ve hoş bir anlatım tarzları var tam ergenler için yapılmış hoş bir film olmuş.Shameless dizisinden canımız Cameron Monaghan da var üstelik filmde.
4


avatar
(346) -
Dandik bir ergen filmi daha, hem de vampirli. İzlemeye değmez.
4


avatar
(133) -
İzlediğim en kötü vampir filmiydi. Saygılar
4


default avatar
(7) -
Arkadaşlar bu filmin altyazısına nasıl ulaşabiliriz bilgisi olan ya da çeviren arkadaşımız cevap verebilir mi?

Cevaplar (1)
default avatar
(17) -
Dublajı çıktı.


1
| Bildir


avatar
(8408) -
ben kitaplarını okumadım ama filmi izledim film bana buffy the vampire slayer dizisini hatırlattı o kıvamda eğer daha önce diziyi sevdiyseniz filmi de seversiniz


avatar
(220) -
Arkadaşlar filmin altyazısını çevirdim. İzlemesi güzel aslında bana olaylar çok hızlı gibi geldi uyarlama olmasından kaynaklı da olabilir bu veya ilk film olduğundan da olabilir. Yani merak ettim aslında ne olacak diğer serilerde, kitabı okutacak bir film. Filme altyazı gönderimi telif hakkı sebebiyle kapalıdır.

NOT: ARTIK LÜTFEN MESAJ ATMAYIN ALTYAZIYI ATAR MISIN DİYE, YÜKLENEBİLDİĞİ ANDA GÖNDERECEĞİM. TEŞEKKÜRLER.
7


avatar
(4) -
Vampire.Academy.2014.1080p.BDRIP.x264 formatında izledim gayet güzeldi, puanım 7/10...Sadece gerçek dost, sizi ölümsüz canlılardan koruyabilir ^^


default avatar
(32) -
ilk kitabını okudum fena değildi.İkinci kitabına başladım. Filmi de kitaplarına benziyorsa izlenebilir.Yalnız Sabun köpüğü edebiyattan hoşlanmayanlar okumasın ve filmini de izlemesin.Derin konulardan filan bahsetmiyor.Romantik - yarı fantastik bir tarzı var kitaplarının.
9


default avatar
(1) -
Rusya'da sinemada Rusça dublaj ile izledim ve film bir türlü bitmek bilmedi. Bazı yerlerde cümleleri kaçırdım falan ama hiç merak etmiyorum. Benim puanım 3/10


default avatar
(8) -
Neden beğenilmiyor anlamıyorum. twilight saçmalığından kat kat daha güzeldi ben çok sevdim. Süperrrrrr Exclamation
10


avatar
(105) -
beni pek sarmadı zaten sinemada da 360 piksellemi ne verdiler görüntüsüde çok kötüydu görüntüyle beraber 4.5 anca eder bana göre


avatar
(50) -
Kitapları için; bu kadar anlamsız saçma bir "fantastik-vampir" serisi görmedim. Filmine bir şey diyemem belki efektler filmi izlenilebilir kılar.
3


avatar
(336) -
Bütün kitaplarını bitirdim filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Kitaplar inanılmaz güzeldi umarım film de güzel olur. Maalesef genelde kitaptan uyarlanan filmlerin orjinalini yansıtmadığı gerçeği de var ama umarım VA öyle olmaz.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film