Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(322) -
film kendini izlettiriyor. ozellikle birol unel in oyunculugu harika ( turkish gangsta ) ufak tefek mantik hatalari var ve film ayni mekanda geciyo ama genel olarak surukleyici.

Adamin tualette buldugu asyalinin aninda adama asik olmasida biraz komik geldi yani once bi konus dimi soru fln sor hemen atladi adamin uzerine Gülücük


default avatar
(28) -
Film berbat öncelikle onu belirteyim.
Filmde Vincent'in tuvaletten aldığı Asyalı kimdir?


avatar
(42) -
Sakın izlemeyin bu kadar berbat ve sıkıcı film olamaz Baygın
1


default avatar
(1457) -
Film temelinde bir Hollywood kopyası...Avrupa usulü yani...Basit mantık aksiyon üretilmiş ama izleniyor. Birol Ünel'i ve Joey Starr'ı izlemek bile keyif...Başroldeki adamımız küçük Emrah rolünde. Koşturuyor ve kapılar hep yüzüne kapanıyor. Arada durup ağlıyor. Sonra tekrar koşuyor. Filmin duygusal kısımları hep yanlış noktalardaydı. Sadece boşluk dolduruyorlardı sanki.

Çevirmen arkadaşımızın emeğine teşekkür ederim ama Türkçe'yi bu derece katletmesine açıkçası Türkçesever bir insan olarak saygı göstermiyorum. Filmi anlamak bir tarafa cidden altyazı yüzünden yoruldum izlerken. Yani tercüme etmenin ötesinde insanın kullandığı dile karşı saygısı olmalı kanımca.

Genel bir yorum tabi...Hepsine saygım var.
5


default avatar
(1723) -
yaralı bir adamın bu kadar koşturması ve dögüşmesi hiç gerçekçi degil filmi de uzatmak için gece kulübünde dön babam dön begenmedim
6


default avatar
(47) -
Vakit geçirmelik bir film, hatta "La Proie" kadar dahi aksiyon değil. 10 larca mantık hatası.
6


avatar
(358) -
Sürprizbozan: Göster
3


avatar
(3699) -
Son zamanlarda güzel filmlere imza atmaya başladılar.. Filmi soluksuz izledim diyebilirim.. Polisiye ve hareketli filmleri sevenlerde benim gibi zevk alacaklardır diye düşünüyorum.. Gizli bir görevde çalışan narkotik polislerin başına gelebilecek olayların konu edildiği bu filmin bir kaç sahnesi hariç ailece seyredebilirsiniz..

İyi seyirler.. yakaladım
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film