Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(1234) -
Genç arkadaşlar daha çok sevecektir ancak 35 yaşında bile böyle filmlerden keyif alıyorum. Kafa dağıtmalık filmlere de ihtiyaç var. Oyuncular fena değil. Benden 6,5 puan tavsiye edebilirim keyifli.
6


avatar
(48) -
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(3699) -
Aynı konu ve farklı aktristler, onlarca kere izledik bu filmi. Başkalarının ne düşündüğü değil kendi yaşantı biçiminizi oluşturmanız önemli mesajı. Verildi, veriliyor ve verilmeye devam edecek gibi görünüyor. İyi seyirler.
5


default avatar
(15) -
Gerçekten başkalarının ne düşündüğü sizin kendiniz için düşündüğünüz şeyden DAHA MI ÖNEMLİ !!!!!! (filmi izleyin gayet güzel işlenmiş ve sıkıcı değil)


avatar
(172) -
Seyir keyfi ortalamanın çok az altında kalan bir film.

Bu aralar vasat filmler izleyesim geliyor. Nedendir bilmiyorum. Vasat filmler günlerimden birisinde de The Duff bana isabet etti. Amacım zaten bu türde çok keyif vermese de sıkmayacak bir film izlemekti. Dolayısıyla amacıma ulaştığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Çok bir şey beklemiyorsanız izleyebilirsiniz.

Eklemeden geçemeyeceğim başrol oyuncumuz Mae Whitman çok iyi iş çıkarmış. Bu film onun için sıçrama tahtası olabilir. Beğendim.

Boş bir zamanınızda çerezlik olarak izleyebilirsiniz. Çok çok kötü değil.
YIFY sürümü izlemek için uygudundur.
İyi seyirler.
6


default avatar
(1723) -
Klişe bir konu ısıtılıp ısıtılıp önümüze geliyor, değişik bir şey yok izlenmese de olur....
4


avatar
(8404) -
bildik tipik bir genç filmi... lisede geçiyor popüler kızlar oğlanlar vs. konu zaten başından belli. lakin izlerken sarıyor eğlenceli bence... izlenir diye düşünüyorum.


default avatar
(83) -
klasik konunun farkli isleyis film fena degil izleniyor. Filmin bir yerinde kizlardan biri istesem 30 yaslarindakini bile elde edebilirim falan dedi orda bi hüzünlendim yasimi fark ettim vayy be kac yil gecmis Gülücük
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film