Giriş Kayıt

Hoşgörü Evi (2011) Yorumlar


L'Apollonide (Souvenirs de la maison close)

Yorumlar (13)
avatar
(178) -
Kadınların gülümsemelerinde hissettirebildikleri hüzünleri görmek , bu hayatı çok ayrı bir pencereden görmemizi sağlıyor. Beğendiğim bir film.


avatar
(195) -
19. Yüzyıl sonlarında Paris’te bir randevu evinin iç yüzünü aktarıyor. Buraya gelen zenginlerin ve aristokratların zevklerine düşkünlükleri, uç fantezilerindeki sınır tanımazlıkları ve çalışan kadınların onlarla ilişkisi de ele alınıyor. Fransa’daki ilk genelevlerden olan ve bunun yarattığı yankıların o dönem Avrupa’sındaki etkileride irdeleniyor.
10


avatar
(195) -
The Moody Blues ~ Nights In White Satin şarkısının bu filimde okunuşu, bu şarkıyla filmin finalinin yapılması filme çok daha özellik katmış.
10


avatar
(112) -
Sanki genelev belgeseli çekmişler.Vergiler,kontroller.....10/7 izlenilebilir
10


avatar
(1072) -
Çocuklarına iyi bir gelecek sunabilmek için genelev işleten bir kadın, değişen dünya ve ekonomik ilişkilerin sonucu iş yerinin kapanmaması için uğraş vermektedir. Geçmişleri ve gelecekleri olmayan, etten kemikten, duygu ve aklıdan oluşan genelev çalışanları, her gün yüzleri olmayan insanlarla "müşterilerle" birlikte olmakta, sıra dışı (ya da meslekleri gereği olağanlaşan) anları yaşamaktadırlar...
Çıplaklıktan dolayı erotik film gibi düşünüp izleyenlerin bir şey anlayamayacağı ve hissedemeyeceği filmde, yürek burkan bir dramdır aslında anlatılan ....... günümüze dek uzanan... 8/10
8


avatar
(416) -
Çok durağan, bir keyif alamadım, bence izlenmesede olur...
5


avatar
(84) -
Genelev hayatını anlatan bi film,erotik tavan yapmıştır izlenmez mantığı vardı fakat bu konu bu kadar mı yerinde anlatılır.Açıkcası hem bunu yapabilmişler hemd gerçekten bu hayatı güzel bi şekilde dile getirmişler,aslında hissettirmiyolar açık saçıklığı,dikkati dağıtan ordaki hayat izleyiciye,başarılı diyorum Tiryaki
7

Cevaplar (1)
avatar
(195) -
Filmi çok iyi analiz etmişsiniz. Genelev sermayelerinin yaşamını çok açık bir dille, hiç bir detayı kaçırmadan sade bir dille anlatılması gerçekte filmi izlerken yüreğim burkuldu. Kadının para kazanma uğruna ağzının her iki tarafada bıçakla kesilmesi, bu hareketi yapanın yanında kar kalması, bir başka olay ise, frengi mikrobunun çok kolay bir şekilde taşınması, insan hayatının hiçe sayıldığının en güzel örneği yine bu filmde yansıtılıyor.
10


3
| Bildir


default avatar
(46) -
gerek konusu gerek ise oyuncularin performansi ile muhtesem bir film ortaya cikmis..tamamen her türlü duygularinizdan arinip seyretmeniz gereken muhtesem bir bas yapit..


default avatar
(2) -
Bu film ve Desire filmi afiş için izlenmiyorsa ben de neyim.


default avatar
(34) -
Bunun yerine Q yu izleyin daha iyidir:)

Cevaplar (1)
default avatar
(8) -
hitlerin bi sözü var fransızlar hakkında Gülücük adam cidden doğru söylemiş..


2
| Bildir


avatar
(195) -
House.Of.Tolerance.2011.LiMiTED.DVDRip.XviD-LPD-CD1.CD2. Sürümü altyazısı için emeği geçen arkadaşıma teşekkür ederim.

0 Hata ile film izlenebiliyor. Çok Seviyor Çok Seviyor Çok Seviyor
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film