Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(6203) -
Julianna Moore gibi muazzam bir oyuncuya gerçek hayatta da eşcinsel olan Ellen Page eşlik ediyor Bence film oldukça güzel sonunda gözleri yaşartmasını biliyor.Bence şans verilebilir....
5


avatar
(3699) -
Filme neresinden bakarsanız bakın bir mücadele söz konusu. Bu mücadele arkadaşlar arasında yer bulma mücadelesi, eşitlik mücadelesi, kanserden korunma mücadelesi ve hayat mücadelesi. Bunların içinden beni en çok etkileyen kanserle olandı tabi ki. Diğer mücadele inanışıma ve şahsi düşünceme ters olsa da, sonuçta adamların yaşantı tarzları böyle ve mücadele etmek zorundalar. Keyifle seyrettim filmi, gerçek hayattan kurgulanması buna en büyük etkendi. İyi seyirler.
5


avatar
(548) -
Hikayenin gerçek oluşu filmi güzel kılıyor. Oyunculukları çok beğendiğimi söyleyemem. Özellikle Moore'un nasıl bir aktris olduğunu düşünecek olursa, oyunculuğu pek iddialı olmamış.

Herşeye rağmen konusu itibariyle izlenmesi gereken bir film.
6


avatar
(27) -
Kişisel ön yargıları bir kenara atarsak konusu itibariyle, filmin gerek kadrosu gerek işlenişi bağlamında sıkılmadan izlenebilecek güzel bir film ortaya koymuşlar diyebilirim. Veya Ellen Page hayranlarına yönelik izlenmesi gereken bir film de denilebilir, kendi şahsımca misali gibi. Çevirmene teşekkürler demeden sonlandırmak olmaz elbette.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film