Giriş Kayıt

Göster Gününü 2 (2013) Yorumlar - Sayfa 2


Kick-Ass 2

Yorumlar (64)
default avatar
(327) -
Ya bu seri bir garip, değişik bir çekiciliği var. Gerçek olma olasılığı daha yüksek olmasından mıdır yoksa içindeki sıcaklıktan mıdır bilmiyorum ama ben beğendim. Durdurmadan izleyebileceğiniz, sıkılmayacağınız bir film. İyi seyirler...
7


avatar
(176) -
Bugün izledim ve ilk filmdeki tadı alamadım.Seyri yine de zevkli ve ilk filmdeki oyuncular iyiydiler.Bence filmin ilkinden kötü olmasının nedeni ilk filmdeki güçlü karakterlerin yerlerinin doldurulamayışıdır.
Sürprizbozan: Göster


Sonuç olarak ilki gibi olmasada beğendim ben.Devamını bekliyoruz....
6


default avatar
(162) -
Beğenmedim, her yönüyle berbat.
1


default avatar
(249) -
Devam filmi de yine ilki gibi izlemesi çok keyifliydi. Chloë Grace Moretz ve Jim Carrey bu ikisinin oyunculuğu halikulade. 00:30:11' dakikada büyük bir kahkaha attığımı hatırlıyorum. Gülücük


avatar
(336) -
Ben çok beğendim ilk film de bu film de çok güzel. Eğlendiriyo güldürüyo ayrıca askiyonu da var fakat bu filmde sevmediğim tek bir yan var o da Lyndsy Fonseca'nın rolünün çok çok az olması gönül isterdi ki O'nu daha fazla görelim.


default avatar
(85) -
Bu nasıl film böyle? Çocuk filmi desendeğil en ağır küfürler bunda. 10 dakika bana yetti. Beğenenlere saygım var. Belki ilerde film sarıyor ; ama 10 dakikadansonra ben dayanamadım.


default avatar
(193) -
aksiyonu güzel, espriler ise kahkaha attıracak cinsten. Chloe Grace süpersin..


avatar
(213) -
çok güzel bir film 3-4-5 olsa yine izlenir
8


avatar
(302) -
Birinci film güzeldi fakat 2. filmi çok aşırı küfürlü yapmışlar..Yarısına kadar bile izlemedim..Kimsenin izlemesini de tavsiye etmen..Boş yere psikolojiniz bozulmasın


avatar
(322) -
Ben ilk filmden daha cok begendim bunu ilkide oldukca guzeldi fakat bunda daha cok aksiyon var ayni zamanda dahada surukleyici geldi bana.

Filmdeki esprileri oldukca begendim yeryer baya saglam espriler var. Ailecek izlenebilicek gibi dursada Spartacusu andiran bazi dovus sahneleri kan vahset ayni zamanda bolca kufur kullanilmasi pek ailece izlenebilicek bi film gibi durmuyor.

Tabii Chloe nin oyunculugunada deginmeden gecemicem gercekten bu kiz bi 5-6 seneye holywood un en cok kazanan aktress leri arasina giricek gibi gozukuyor.

p.s : Keske Jim Carry biraz daha fazla rol alabilseymis sanki daha iyi olurmus Gülücük
8


avatar
(32) -
İlk filme nazaran biraz daha kötü, ancak izlenmeyeceği anamına gelmez. İzlerken büyük keyif aldım, hani bitmesini istemediğiniz tarzda filmler vardır ya ben de o etkiyi yarattı.
Filmi izlememin ikinci nedeni ise ilk filmdeki ve diğer farklı filmlerdeki muhteşem performansı ile Chloë Grace Moretz. Bu kızı izlemek ayrı bir keyif.
Özet olarak filmi izlemenizi tavsiye ederim. özellikle süper kahraman filmlerindne hoşlananlar kesin izlemeli pişman olmazlar.
9


default avatar
(1723) -
Eğlenceli bir film ama sadece o kadar daha fazlası değil , saçmalıklara katlanabilirseniz seyredebilirsiniz .
6


avatar
(169) -
Güzel ve eğlenceli vakit geçirebilcek bir film olduğunu düşünüyorum.Açıkcası chloe Grace Moretz'ın oyunculuğunu da takdir etmek lazım.Genç yıldızlar yetişmeye başlamış bile.yer yer bazı noktalarını saçma da bulsam genel planda iyi diyebilriz.
7


default avatar
(501) -
ilk filmden daha çok beğendim..eğlenceli ve aksiyonu iyi harmanlamışlar... küfür olayına değinmeden edemeyeceğim arkadaş ilk fime oranla bir artısı küfürde baya coşmuşlar..ayrıca minik kahramanımız da büyümüş ve film sonunda ilk öpücüğünü de aldı sanırım kick ass 3 te daha fazlasınıda isteyecek ki bu da oluyor küfür artı erotizmle filmin üstüne ekleme yapacaklar...ailecek değil tek izlenirse daha iyi olacaktır..İYİ SEYİRLER...
7


default avatar
(38) -
İlk filmin absürd mizah ve aksiyon anlayışından eser yok. İlk filmin mirasını yiyen zorlama, fazlasıyla kitsch komedi ve aksiyon dengesiyle olmamış, olamamış. Tipik, ''iyi bir ilk film'' vakasından sonra ticari amaçlı kötü 2. film vakası maalesef.


avatar
(1012) -
Süper kahraman filmlerine yan yol açan, artık bundan sonra buna benzer film yapılsa da orijinali olacak olan ilk filmden sonra şenlik devam ediyor .Şaka maka bir sürü ölen var ciddiye alayım diyorum film nerden baksan komik ama.Alanında tek ,aksiyon komedi kurgu süper hero türü oldu bu film
7


avatar
(994) -
keyifle izleyebileceğiniz ama mantığı göz ardı etmeniz gereken bir yapım. ilk filmin fersah fersah altında kaldığını söylemeden geçmeyelim.
6


avatar
(45) -
Yer yer saçmalıkları olsa da keyifli ve eğlenceli bir filmdi.Altyazı için de teşekkürler. Saygılar
7


avatar
(249) -
ilk filme göre daha iyi ama genel olarak yine sıradan..İzle sil..
6


avatar
(232) -
Jim Carrey fazla sönük kalmış .yan oyuncu bile değil yanın yanı gibi kalmış.( -kalbin yerinde durduğu sürece ağzında neyin olduğunun bi önemi yok hahahahaha ) <<< filmdeki espiriler cok sağlam ilk film 10/8 ikinci film 10/7 Wink
7


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film