Giriş Kayıt

Kar Kardeşliği (2023) Yorumlar - Sayfa 2


Society of the Snow

Yorumlar (28)
avatar
(614) -
Bir filmde gördüğüm en gerçekçi uçak kazası sahnesiydi. Kazadan sonrası biraz sıksa da yine de kendini izlettiriyor. Yalnız 1993 yapımı Alive çok daha başarılı bir uyarlamadır.
6


avatar
(1040) -
Film'de ilk dikkatimi çeken şey Enzo Vogrincic in star wars yıldızı Adam Driver a çok benzemesi oldu. Film e dönecek olursak daha önceden farklı kurgularını ve buna benzer bir diziyi izlemiştim gerçek olaylardan kurgulanması beni izlerken biraz tuaf hissettirdi sanki uyumuşum da bir kabusun içinde kalmışım gibi izledim yer yer insan güzel şeyler görmek istiyor ama sürekli olumsuz olaylar ve yaptıkları benim şahsen psikolojime iyi gelmedi hatta izlerken birşeyler yiyordum kendimi o kadar kötü hissettim ki yemeyi bıraktım bu film beni neden bu kadar etkiledi bilmiyorum ama şunu söylemek isterim ara sıra eskiden izlediğim filmler uzun zaman sonra aklıma gelir ve tekrar izlerim ama bu filmi bir daha izlemeyeceğime yemin edebilirim


default avatar
(29) -
Film, And Dağları'nda yaşanan gerçek bir trajediyi, insanlık, fedakarlık ve umut temasıyla harmanlayarak izleyiciye sunuyor. Yönetmen J.A. Bayona, kaza sonrası hayatta kalmak için verilen mücadeleyi, gerçekçi ve etkileyici bir şekilde aktarıyor. Oyuncuların performansları, özellikle Agustín Pardella'nın canlandırdığı Fernando 'Nando' Parrado'nun rolü, çok başarılı. Film, hem görsel hem de duygusal açıdan unutulmaz bir deneyim sunuyor. Society of the Snow, izlenmesi gereken bir film.
10


avatar
(715) -
Filmin dayandığı hikayeyi pekcok sinemasever zaten biliyordur.Bu filmin bir eski versiyonu "Alive(1993) " sanırım..Onu da seyretmiştim..Zor bir film..İnsanın hayattta kalmak icin yapmayacağı şey yok ne yazık ki...Yeniden cevrim olmasına rağmen ben beğendim..
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film