Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(6203) -
Hector'un mutluluk arayışında bir sürü yer dolaşıyor, bir sürü yer görüyoruz. Açıkçası benim için gerçekten çok anlamlı bir film oldu. Çünkü hayata bakış açısı çok önemli. Bütün mesele küçücük şeylerden mutlu olabiliyorsak hayatın değerini daha iyi anlamaktır diye düşünüyorum.
Belki filmi eleştirilecek noktaları vardı ama yine de izlediğime pişman olmadım.....
6


avatar
(8407) -
Macera, dram, hayatın anlamı, haline şükretmek, aşk… Gidilen mekanların güzelliği, görsellikler, müzikler ve hissettirdiği harika duygular ile çok keyifli… Nasıl olduysa izlemediğim bir Simon Pegg filmi kabloluda denk geldi, çok hoşuma gitti. R. Pike nasıl farklı bir hatundur yahu!…


avatar
(117) -
izledikten sonra çantanızı alıp yollara düşme isteğine gark eden filmlerden zannettim hatta esas oğlan simon pegg olunca bol güldürmeceli bir seyahat filmi ile karşılaşırım sanıyordum amma velakin kazın ayağı öyle değilmiş. kişinin mutluluğu daha doğrusu kendini bulma serüveni desek daha doğru olur. süresi uzun olmasına rağmen sıkılmadan izlettirdi kendisini.
6


avatar
(417) -
Hiç beğenmedim. Kopuk kopuk ve sıkıcı
Bana hitap etmedi
3


avatar
(317) -
Biraz eğlenmek için bir Simon Pegg filmi açayım demiştim... Öyle olmadı, her duyguyu tattırdı bu film bana. "+Mutluluğu kovalarken sadece hedefe ulaştığın anlarda değil başlı başına kovalamacanın kendisini de severek mutlu olmak mümkün mü? +Geçmişteki mutlu anları, kişileri "mutluluk" olarak görme hatasına düşmek?" Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim, iyi seyirler.
8


default avatar
(10) -
Simon Peg beni eğlendiriyor seviyorum bu adamın filmlerini bu filmide oldukça iyi izlenmeli...
7


avatar
(1418) -
Hastalarını mutlu edemeyen bir psikiyatristin mutluluğun ne olduğunu araştırmak için çıktığı uzun yolculuğu konu alan çok keyifli ve hareketli bir film.

Başrolde genellikle zıpır filmlerdeki rolleriyle tanıdığım Simon Pegg oynarken, birbirinden ünlü isimler de kadroda yer alarak filme renk katmışlar.

Hector'un mutluluğun formülünü ararken Çin'de ve Afrika'da başına gelenler macera dolu ve anlamlıydı. Ben kendi adıma filmde çok güzel şeyler buldum.

Aklımda kalan birkaç repliği de not aldım.

* Ölmekten korkanlar, yaşamaktan korkanlardır.
* Dinlemek sevmektir.
7


avatar
(727) -
Değişik bir çalışma olmuş. Mutluluğun sırını araştırmak için yollara düşem bir psikatrist. Dimyat'taki pirinci ararken evdeki bulgurundan oluyor mu olmuyor mu, ona artık kendiniz görürsünüz. Wink


default avatar
(16) -
Sürprizbozan: Göster
neyi kaçırdım...biri izah etsin, lütfen...

Cevaplar (1)
default avatar
(104) -
İzah:
Sürprizbozan: Göster


1
| Bildir


avatar
(3699) -
Güzel vakit geçirmeme sebep olan bir filmdi. İyi seyirler.
5


default avatar
(1) -
simon pegg kendisinden hiç beklenmedik performansıyla şaşırtıp, filmin sonunda kendimi şaşkın bir tebessümle bulmamı sağlayan bir filmle kendisine gönlümde ayrı bir yer açmayı başarmıştır Wink 7.8/10
8


avatar
(222) -
Steril bir hayat yaşayan ve hatta kariyer uğruna çocuk sahibi dahi olmayan bir çift. Hastalarını ve elbette kendisini de mutlu edemediğini düşünen Hector, mutluluğun peşinde bir yolculuğa çıkıyor. Bu noktada geçen yıl izlediğimiz 'The Secret Life of Walter Mitty'e benzer bir hava var.


default avatar
(1723) -
Mutluluğun sırlarını aramaya çıkan Hektor un başından geçenleri anlatan nefis bir film , aynı zamanda eğlendirici ve eğitici , mutlaka izleyiniz...
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film