Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(170) -
Filmi dün gece yatağa girip sıcak yatağımda izledim. Ama filmdeki soğuk havayı hissettim neredeyse Hıhı Ayrıca şöle yorumlara bir göz geçirdim de ne kadar çelişkili yorumlar olmuş ve kimse (fark ettiyse bile yazmamış da olabilirler) Ottway'ın avladığı şeylerin avı durumuna düşmesin fark etmemiş.

Ayrıca bazı yorumlarda filmi The Way Back ile kıyaslamışlar. Bence iki farklı film bunlar. Birinde özgürlük derdinde ki insanlar birinde canının derdindeki insanlar.

Filmin atmosferini beğendim. Kendimi alaskada hissetttim resmen. Yan rol oyuncularınıda beğendim.
Sürprizbozan: Göster

Tarzındaki iyi filmlerden biri olmuş. Ben arşivime ekledim. Tavsiye ederim güzel filmdi.
7


avatar
(61) -
gayet başarılı ,oyunculuklar iyi,sonuna kadar heycanlı ve sürükleyici bir film.Tavsiye ederim.
8


avatar
(39) -
çok çok abartmışınız. Film kötü değil. Vakit geçirmek için izlenebilecek bir film azından. Film ölümü anlatmaya çalışmış gibi geldi. Bazı yüzeysellikler vardı ama yine de idare eder bir film.
7


Yorumlar (201)
avatar
(2674) -
Aslında seyirciyi içine alabilecek ve her türlü heyecanı yaşatacak bir konuya sahip iken maalesef bunu başaramayan bir yapım. Uçağın düşmesi, hayatta kalma mücadelesi ve kurtlarla ölüm kalım savaşı hakkında sayısız heyecanlı sahneler olabilirdi ama maalesef yok. Bazı sahnelerde de kurtların animasyon olduğu çok belli.
6


default avatar
(98) -
Yazık olmuş güzelim filme. Sonunu batırmışlar çok şaşırdım.
6


default avatar
(29) -
2.sinin gelmediğine üzüldüğüm filmdir .. Hala içten içe beklerim .. En iyi hayatta kalma filmleri arasında çıkınca dedim bir yorumu hakediyor Wink
8


avatar
(1234) -
Hayatta kalma filmleri sevnler için ilaç gibi gelecektir. Genel anlamda da kaliteli bir yapım. Diyelim olur da filmi sevmediniz, eşsiz doğa manzarasının keyfini çıkarın ve o soğuk havayı hissedin.

Tavs,ye ederim benden 7 puan.
7


avatar
(111) -
Ottway'in suya atladıktan sonra hala devam edebilmesi biraz abartılı geldi bana onun dışında ufak tefek eksikler olsa da gayet güzel bir film. İnsan gerçekten soğuğu hissediyor. Kahramanımızın sevgilisiyle olan ilişkisine de biraz daha değinselerdi keşke çok yavan kaldı orası.
8


default avatar
(1723) -
Düşen uçaklarda yerini bildiren navigasyon cihazı bulunur , kurtarma araçları pek kısa zamanda orada olurlar tabii ki filmde bu gözardı edilmiş görünmeyen kurtlara karşı mücadele edilen bir film olmuş , senaryo zayıf çekimler güzel......
5


avatar
(6206) -
Konusu güzel bir film olsa da bunu hiç iyi işleyememişler. Özellikle kurgu berbat o atmosfere yakışmamış bembeyaz bir dünyada, doğanın insana üstün gelişini, ağır ağır anlatan bazı sahneler oldukça gergin bazıları ise oldukça durağan olan bir Liam Neeson filmi.
5


default avatar
(54) -
bütçeye göre berbat film.

yahu arkadaş iki tane odundan silah yapmak kimsenin aklına gelmiyor. uçaktan demir parçaları ile silah yapmak akıllarına gelmiyor.ellerinde bıçak var kullanmıyorlar. geri zekalı hepsi.izlemeyin.
3


avatar
(64) -
çok klişeleşmiş bir konu ancak işleyiş ve o atmosferi hissettirmesi yüksek puan vermemde etkili oldu. tavsiye ederim, izleyin.


default avatar
(1082) -
Film durağan gibi başlayıp sonra birden eylem ve heyecan doluyor. Bütün ellerimi sıkıca kavradım. Tüm oyuncular inanılmazdı ve gerçekti. Liam Nelsonn bizim yerimize hayatta tek başına, soğukta, yanlız başına, yaralı bir şekilde nasıl davranmamız gerektiğinin dersini verdi.. Soğuktan oturduğum koltuktan titriyordum. İzlerken bile bir şey yapmak istiyorum ama bir türlü hareket edemiyor hissine kapıldım.. Hayatta kalmak vahşi hayvanlarla beraber olmanın iç yakıcı hissi..
9


avatar
(255) -
Haksızlığa uğramış bir film. Senaryo, oyunculuklar, çekimler herşey dört dörtlük
8


avatar
(1418) -
Film sert hava koşullarında, ıssız bir dağlık bölgede, hayatta kalmış olan kazazedelerin ölüm kalım savaşını anlatıyor. Bu konuda başarılı olduğunu söylemek mümkün ama bu filmin benzerlerini hatta daha iyilerini izlediğimiz oldu. The Grey, türüne yeni bir şey katmıyor. Liam Neeson’un başrolde oynaması bir avantaj çünkü o da olmasa filmi seyretmenin herhangi bir anlamı olmazdı.

Uçak kazasını bile sadece iç mekanda heyecansız şekilde vermişler. Tek bir bölgede oldukça masrafsız şekilde çekilmiş bir film.

Tek başına doğada mücadeleyi anlatan Essential Killing (2011) ile karşılaştırırsak, Essential Killing daha iyiydi diyebilirim. En azından farklı sahneler vardı. Yeni bir şeyler sunabilmişti.

Karısı ölünce hayatta yalnız kalan John Ottway, kamplara katılarak kurt avcılığı yapmaktadır.

Bir gün kamp dönüşünde bindiği uçak Alaska’da düşer ve karlı bir dağın üzerinde sadece 7 kişi sağ kalır. John’un önderliğinde bu 7 kişi vahşi kurtlardan ve soğuktan korunarak hayatta kalmaya çalışırlar.

Kurt avcısı John ne kadar gayret etse de zaman içinde kazazedeler kurtların saldırısı ile ya da donarak, birer birer ölmeye başlarlar.
6


avatar
(8408) -
Liam neeson varsa izlenir, bu net!... Karlı doğa manzaralı, kurtlarla av avcı kovalamacalariyla gayet izlenir bir filmdir. İyi seyirler olsun.


avatar
(70) -
Son derece güzel ve akıcı bir filmdi. Umarım ikincisi de çekilir. Ki filmin sonu ikinci bölüme bırakılmış. Acizane 10/8


default avatar
(1) -
Sonuna kadar heyecanını koruyan, atmosferi ile izleyiciyi etkileyen başarılı bir film...


avatar
(14) -
Liam... Filmi 1080p izledim ve sanki ben de oradaymışım gibi kaptırdım kendimi. Kesinlikle eleştirilerin haksız olduğunu düşünüyorum,eğer izlemediyseniz ve yorumlara bakıyorsanız takın kulaklığınızı ve adapte olmaya çalışın. Terleyeceksiniz
8


avatar
(1248) -
Beklediğimden çok çok iyiydi. O soğuk atmosfer, içlerinde bulundukları durum çok iyi hissettirilmiş. İzlerken merakla ve keyif alarak izledim. Bazen üzüldüm bazen kızdım. Farklı farklı duygularla tamamladım filmi. Liam Neeson çok iyi oynamış. Tavsiye ederim.

7/10
7


default avatar
(249) -
Çok güzel bir filmdi. Atmosfer süper. Soğuğu iliklerinizde, kurtların solumasını ensenizde hissediyorsunuz.
8


avatar
(22) -
Tek kelimeyle özetlemek gerekirse "kötü!". Oyunculukları konuşmayacağım, çünkü ortada oyunculuk gösterecek bir senaryo göremedim. Ana mesaj veya zekice bir kurgu da yoktu. Filmde 3 şey var: soğuk, kurtlar ve insanlar. Bence vasat. Filmi izleme nedenim müzikleriydi. Uzun zamandır dinliyordum ve bu müziklere sahip olan bir film ne kadar kötü olabilir ki diye sormaya başlamıştım kendine. E, ne yapalım oluyormuş demek ki. Son sahnelerde de kurgu yapacağım deyip müziğin içine etmeseymiş yönetmen en azından 1 puan daha fazla verebilirdim, ama malesef. Yapay bir derinlik verilmiş Liam Neeson'un karakterine, güzel müzikler kötü kullanılmış, kayda değer bir başlangıç veya final de yok. Senaryo, yaratıcılık ne demek herhalde bilmiyormuş yapımcı ekip. Normal filmlerden bunu ayıran tek şey konsept. Daha önce kurtlara karşı bir yaşam savaşı izlememiştim. Benden 2/10 görüntü yönetmeni ve Liam Neeson'ın performansı için. Adam akıllı kullanılmayan Into the Fray parçası için ise 10/10
2


default avatar
(5) -
değil imdb 250 bence ilk 100 de olması gereken bir filmdir...


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 8 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film