Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(328) -
Malesef üzücü haber geldi - Hellcats da reyting kurbanı oldu, kanal iptal etti Şok
8


avatar
(19) -
Yeni bölümün çıkmasına sabırsızlanıyorum.

Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(33) -
hellcats.s01e02.hdtv.xvid-fqm uyumlu altyazı sekronu lazım. Daha önce de istenmiş, biri sekronlayabilir mi? Saygılar


avatar
(233) -
İzleyipte beğenmeyen arkadaşlar da varsa,bunu oy vererek gösterirlerse ,herkese yardımcı olurlar.Sıradan bir diziyse bosuna vakit kaybetmeyelim.Oylara bakınca(genelde beğenenler oy veriyor gibi) süper bir dizi gibi duruyor.


default avatar
(327) -
Dizinin ana karakteri bana biraz One Three Hill'deki Peyton karakterini anımsattı. Güzel bir diziye benziyor. Umarım bozulmadan devam eder. Çevirmen arkadaşlara da teşekkür ederim, kolay gelsin...
8


avatar
(338) -
Marti Perkins, Lancer Ünv. bitirip avukatlık okuluna gitmek ve Memphis'ten ayrılıp alkolik annesinin ardında yeni bir avukatlık hayatına başlamayı planlamaktadır. Buna rağmen annesi Marti'yi burstan alır. Aynı zamanda Marti kendisini Hellcats, Lancer's Legendary Cheer Squad ve burs üçlüsü arasında bir mücadele de vermektedir. Takımın güzel üyesi Alice Verdura yaralanınca yeni bir üyeye ihtiyaç duyarlar ve Marti, sert tarzı, duygusal hareketleri ve zarif vücudu sayesinde takımdaki yerini alır. Savannah Monroe ile uygunsuz karşılaşmalarına rağmen zarif ve azimli Texas'lı onun yeni oda arkadaşı olur. Marti onu yeni takım arkadaşıyla beraber vurur. Aşırı derecede büyüleyici bir yapısı olan Lewis Flynn ve onun gelişecek olan dostluğunun bir başlangıcı olur ve bunun yanısıra Alice gibi Dan Patch ile de sıkı dost olurlar. Ayrıca önceki Hellcats direktörü Vanessa Lodge, yıldız takımındaki özel çalışmalarını gelecek takım üyeleriyle paylaşmayı planlar. Tıpkı Martin'in, Vanessa'nın geleceğini Hellcats'te yükselişindeki şiddetli rekabetini kamçılayan dünya amigoları gibi.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film