Giriş Kayıt

G.I. Joe: Misilleme (2013) Yorumlar - Sayfa 3


G.I. Joe: Retaliation

Yorumlar (87)
avatar
(20) -
pek iyi değildi ama gider işte yazın bu sıcağında
5


avatar
(1818) -
Aynen counterı alıp film yapmışlar. Her yerinden saçmalık, hata akıyor. Saldırıyorlar onlarca adam öldürülüyor ama burunları bile kanamıyor. Marvel filmi olsa anlarım hani o da değil. Zamanınız varsa hani şöyle baya bir varsa oturun izleyin. Espiriler de gereksiz boyutta.
5


default avatar
(327) -
Bu sefer olmamış. Aksiyonu bol, senaryosu klasik, devamı gelicek dedirten filmlerden bir tanesi daha işte. İyi seyirler...
5


avatar
(120) -
İzlenebilir bir aksiyon filmi. Fazla bir şey beklememek lazım.
6


avatar
(31) -
İzle unut tarzı filmlerden... Gayet aksiyon fakat bir önceki daha iyidi sanki...


avatar
(3699) -
Çok bir şey beklemiyordum ama hiç bir şey bulmamayı da ummuyordum. İzledim sildim gitti.
5


default avatar
(109) -
Dwayne Johnson.. Tankla drift yapan ilk insan tanesi...
Film tabiki bir sürü mantık hatalarıyla doluydu yine ama ben artık aksiyon filmlerinde bunu kafaya takmamayı öğrendim. Çok zevkli ve güzel görsel efektleri olan bir filmdi. Eğlenceli vakit geçirmek isteyenler izlesin..
6.8/10
7


default avatar
(27) -
izle ve unut...çünkü izledikten sonra waybeeee ne filmdi diyemiyorsunuz...
halbuki ilk film daha görsel ve kaliteliydi...Allah tan yılan göz ün sahneleri var da biraz baktırıyor...


default avatar
(112) -
Birincisini aratan bir film izledik beklentimin altında kalmış...
6


default avatar
(64) -
bir sonraki filmde supermani oynatırlar heralde bu kadar abartı olur mu bir aksiyon filminde yön değiştiren mermiyi en son wanted da görmüştüm birde terörist diye filmin başında baskın yaptıkları, nükleer silahların oldugu yerde türk bayrağına benzer bir bayrak gördüm zamanında nasıl ezmişsek hala acıları dinmemiş anlaşılan. filmlerinde terörist diye gösteriliyoruz en iyi aksiyon filmi olsun benim için bir önemi yok
3

Cevaplar (4)
default avatar
(228) -
Pakistan bayrağı olmasın oGülücük yine milliyetçi bir yaklaşım:)


/9
6


2
| Bildir
avatar
(37) -
Film gerçekten çok saçma olmuş ama senin yorumunun yanında şaheser kalır..Ayrıca belirtmek isterim güdümlü mermi üzerinde günümüzde çalışmalar var.
5


1
| Bildir
default avatar
(327) -
Şu anki dediğin güdümlü mermiler sadece ısı güdümlü. İşaretlenen yeri vuruyor. Füze var ama hareket halindeyken yön değiştirebildiğin.
5


0
| Bildir
avatar
(37) -
İlerde çok farklı teknolojiler görebiliriz..Arkadaşın sallamalarına ve Pakistan bayrağını tanımayışına sinirlendiğim için belirttim zaten..
5


0
| Bildir


avatar
(403) -
İlki gibi bunuda izlerken keyif aldım... Ama final sahnesi dahada güzel olabilirdi...
8


avatar
(182) -
Filmin başları biraz komikti güldürdü yani Gülücük Ama beklendiği gibi bir aksiyon hissi vermedi. Çok fazla beklentiye girmemek lazım. Ama ilk filmden de pek geri kalmadı.
7


avatar
(39) -
Ne oldu yani 3 ay bunun için mi bekledik ?NE çok iyi NE de çok kötüydü şayet bu tarz filmler çok yapılmaya başlandı Bunlar da ne
6


avatar
(172) -
İlk filmden sonra hayal kırıklığı.

Bu tür filmleri severim. Fakat o kadar çok klişe dialog vardı ki ben onlardan önce söyleyebiliyordum. Bu durum eksi tarafının başını çekiyordu. Bu kadar basit aksiyonlu filmde bile konu bütünlüğü sağlamakta zorlanılmış pes. Bunun yanı sıra görseller fena değildi. Aşk olayına fazla bulaşmamaları kayda değerdi.

Ayrıca şu Bruce Willis olayı da son zamanlarda moda oldu sanırım. Afişlerde ön planda filme bakıyorsun toplamda 3 5 dk ya var ya yok. Adam şarkıcılar gibi bir albüm yapmaktansa single çıkararım kafasında artık sanırım.

Sürprizbozan: Göster


PTpOWeR sürümü izlemek için yeterlidir.
İyi seyirler.
6


default avatar
(228) -
Filmi izlerken ilk filmden alıdığım seyir zevkini alamadım. Gerek diyaloglarda olsun gerek aksiyon sahnelerinde.Ve ilk film daha çok gerçekçi gibiydi:)(2. filme kıyasla tabii)Ama bunda fantazinin doruklarına çıkmışlar desem yeridir. Çatişma kapışma sahnelerini de beklediğim gibi değildi. Filmi izlerken dedim ki, kamera arkasındakiler değişti mi ki dedim(yönetmen, senarist yapımcılar filan). Değişmiş!!Ve bende ilk filmde bıraktığı tadı bu filmde bırakmadı.
Sürprizbozan: Göster

Sinema film..vs.. sektöründe yüzünü eksitmemek lazım ve Nicolas Cage bitti, Jason Statham basladı, Jason Statham azalttı , Dwayne Johnson basladı.(Sanki her porjeyi kabul ediyolar gibi). BEN SIKILDIM hep aynı yüzleri görmekten.
6


default avatar
(8) -
Nihayet altyazı çıkmış, emeği geçenlere teşekkürler. (:
5


avatar
(120) -
Valla ben Kobracıyım. Çünkü:
Sürprizbozan: Göster

Filme gelince Holivud sinemasından çerezlik bir başka yapım, mantık arama, akşın olsun hayatımda diyorsan izle, zaten iki güne kalmaz unutursun. Saygılar
6


avatar
(17) -
Klişe bir sonla filme yazık etmişler Günaydın
Sürprizbozan: Göster


avatar
(39) -
Neredeyse 3 ay olacak film hala yok yok yok...İnşallah bu kadar beklediğimize değer
6


avatar
(132) -
1.Sıkıntıdan patladık.
2. 3D izlemeseniz de olur boşa para vermeyin çünkü sıradan bi aksiyon filmi olmuş.
3. Benim yaptığım gibi arkadaşlarınızı ısrarla kandırıp götürmeyin rezil olursunuz.
7


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film