Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(19) -
Jee-woon Kim usta yine beni pişman etmedi. Çok başarılı bir diziydi şiddetle tavsiye ederim..
9


default avatar
(5) -
Izlemeye baslarken fazla bir beklentiye girmemistim, benim icin izledigim bir filmin baslangicinin iyi olmasi onemli ilk 2 bolum itibariyle dizi bastan sona guzel işlemeye devam ediyor gizem türü sevenler için güzel bir yapim
10


avatar
(502) -
Yönetmen sanki: Paul Thomas Anderson yada Denis Villeneuve gibi harika renk tonları var dizide olağanüstü bir görsellik ve işlemesi var 10 numara. Konusuna gelince gizem, suç ve bilim-kurgu 3ü 1 arada enfes ilerliyor dizi şu anda yayınlanan ilk 2 bölüm itibariyle akıp gidiyor. Konusu da son derece ilginç ve özgün beyinden beyine transfer ve hafızalar ile alışkanlıklar vs arasan bulunmaz bana göre.

Apple'ın dizilerindeki dünyadaki 42 dilin de altyazısını eklemesi ayrıca harika bir hizmet ve cidden profesyonel çeviri çok fark ediyor. Herkese iyi seyirler dilerim, bu türü sevenler muhakkak izleyin derim.
10


avatar
(175) -
Çok güzel başladı be dizi. Ben beğendim. Atmosfer olarak The Matrix filmindeki havayı aldım. İlerleyen bölümlerde kendini iyice belli edecektir. İlk bölüm itibarıyla tavsiye ederim.
8

Cevaplar (2)
avatar
(502) -
teşekkür ederim, benim de dikkatimi çekti; sizin de olumlu yorumunuz sonrası başlayacağım bakalım.... izleyince yazarım Gülücük
10


1
| Bildir
avatar
(175) -
Aynen. Gerçekten içine çekiyor insanı. Benzer tarzlardan hoşlanıyoruz sanırım Gülücük
8


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film