Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(2674) -
Filmin ilginç bir kurgusu var, sondan başa doğru ilerliyor gibi ama aslında tam olarak da öyle değil...Bazı sahneler gösteriyor, anlayamıyorsunuz ama ilerleyen dakikalarda flashbacklar ile durumu kavrayabiliyorsunuz. Vasatın biraz daha üzerinde bir film
6


avatar
(1418) -
2014 yılında yazdıgım yorum...

Son zamanlarda en beğendiğim aktörlerden Matthew Goode'nin başrolünde oynadığı 2011 yapımı BURNING MAN çok etkileyici bir dram, romantik filmi. Öyle güzel kurgulanmış ki beğenmemek mümkün değil. 18 yaş üstüne hitap eden bu film, sondan başa doğru akan bir kurguya sahip. Bu nedenle çok dikkatli izlemek gerekiyor.

Şık bir restoranın 32 yaşındaki şefi Tom'un merkez alındığı film, onun kötü bir araba kazası geçirmesi ile başlıyor; sonrasında ise geri dönüşlerle 8 yaşındaki çocuğuna tek başına bakmaya çalışmasını, karısına ne olduğunu ekrana geliyor. Tom'un, oğlunun ve eşinin psikolojisinin yansıtıldığı duygu yüklü ve sürükleyici bir yapım.

Filmin 6,5 olan puanı sizi yanıltmasın. Gençlere hitap etmediği için düşük derecelendirilmiş olabilir. Ben filmi çok beğendim. M. Goode ve diğer oyuncular da çok iyi oynamışlar.

Ölümcül hastalık, ölüm, keder, annesiz kalan bir çocuk, ayakta durmaya çalışan genç bir adam...Dram filmlerini seviyorsanız tavsiye ederim.
7


avatar
(574) -
Bence hikaye ve kurgu tamamen bir adamın yalnızlığı ile ilişkilendirilmiş olacak ki cinsellik bu sebeple var ama çok estetik. Çok sevdiğin birini kaybedip, hayata tutunmaya çalışmak, çocuğunun olması da cabası. v.s v.s.
Çevrenizde kanserden hayatını kaybetmiş biri varsa sizin için zor bir film olabilir.
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(41) -
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(1723) -
kurgu enteresan ama sorun degil aile filmi havasında ama aile filmi degil cinsellik var erotik degil filmi bir yere koyamadım yani başarısız
7


avatar
(183) -
Film gayet güzel ,flashbackler iyi kullanılmış özellikle tanışma sahnesine bayıldım,cinsellik çok estetik kullanılmış,müzikler ii
7

Cevaplar (1)
avatar
(183) -
+ komedi yazılmamalı bu film için.
7


1
| Bildir


avatar
(3699) -
Çeviri için çok teşekkür burak..

Ama gel gelelim ben canım konunun heba edildiği kanısındayım.. Bu konuyla çok daha güzel bir film çıkarılabilirdi.. 50/50'de olduğu gibi.. Kanser üzerine yapılmış çok daha dramatik komedi tarzında filmler var.. Ve bu malesef onların yanında sönük kalıyor.. Ailece izlenmez..

İyi seyirler.. yakaladım
4


default avatar
(12) -
Şahsen ben izlerken çok zevk aldım. Olay, parça parça anlatılmış o yüzden bir süre insanı biraz sıkıyor ancak ortalarına doğru, yani parçalar birleşmeye başlayınca film çok güzelleşiyor. Başta mantıksız gelen her şey sonlara doğru birleştirilmiş. O yüzden izlenmeye değer bir film, tavsiye ederim.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film