Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(12) -
Son bölüm rezaletti TWD evreni ile hiç alakası yoktu.
7


avatar
(8404) -
Fazla zombili dizi ve film izlediğimden mi bilemiyorum lakin bana pek hitap etmedi! Bazı anlar, bazı oyuncular dikkat çekiyor ama geneli öneri olmayı çok haketmiyor diyebilirim.


default avatar
(347) -
Malesef beklentimin çok altında bir dizi olmuş. The Walking Dead: World Beyond dizisini de beğenmemiştim aynı şekilde bunu da beğenmedim. The Walking Dead'de sağlam bir yer edinmiş olan Alpha karakterinin hayatını merak ediyorsanız 3. bölüme bir şans verebilirsiniz. Sadece 3. bölüme puanım 7.
4


avatar
(236) -
..Birbirinden bağımsız her bölüm Alacakaranlık tadında.. ortalama bir yapım. sanırım twd biraz black mirror havası katmaya calısmış.. Kıyamet sonrası yapımlar Zombili olsun yada olmasın insanların hayatta kalma psikolojisi ilgi cekici oluyor. Dünya buna benzer bir son yaşayabilir.
7


avatar
(319) -
Amc Twd dizisinde bize sunduğu bir grup insanın salgın ve sonrasında hayatta kalma mücadelesini bu kez farklı farklı insanların hikayeleri şeklinde birbirinden bağımsız bölümlerle izletecek.2 bölüm itibarıyla beğendim seyredilir bu dizi.


avatar
(1040) -
Öncelikle bildiğiniz hiç bir The walking dead dizisine benzemediğini söyleye bilirim ve her bölüm bir filmin zombili halini çekmişler mesela 2.bölüm Groundhog Day (Bu gün aslında dündü) filmi'nin zombili haliydi bu şekil de farklı filmlerin zombilini halini çekip yayınlayacaklarını düşünüyorum


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film