Giriş Kayıt
Yorumlar (15)
avatar
(166) -
Bir kaç bölüm ilerleyip bıraktım herkese hitap etmiyor , bana anlamsız çekici gelmedi açıkçası , karate kid gibi biraz.. Izleyenler neden bu benzetmeyi yaptığımı tahmin eder. Eğitimin konusu da görsellikle tasvir edilemeyeceği için ben devam etmedim, iyi seyirler.


avatar
(107) -
İlk 2 bölümü an itibariyle bitirdim. İzleyecek kaliteli bir dizi bulamadığım şu son zamanlarda ilaç gibi geldi. Şarap gibi hiç ilgi alanıma girmeyen bir konuyu ele alan bir diziden bu kadar keyif alacağımı asla tahmin edemezdim. Gerçekten mükemmel bir iş çıkarmışlar. Hikayenin yavaş yavaş açılması, uyandırdığı merak duygusu, geçmişle gelecek arasındaki git-geller, oyuncuların performansları, herşey mükemmel. Özellikle başroldeki kadın oyuncuya (Fleur Geffrier) bayıldım. Yarattığı karaktere o kadar kapıldımki, onunla güldüm onunla ağladım. Kesinlikle izlemelisiniz.
9

Cevaplar (1)
avatar
(107) -
4.bölümde geçmişteki bir sır ortaya çıktı ve işi arabeske bağlamaya başladılar. Saçmalamışlar.Ne gerek vardı böyle birseye?
9


0
| Bildir


default avatar
(42) -
Baştan son izledim güzel yorumklar üzerine. Mükemmel olmasa da izlenir, temposu ağır ard arda zor izleniyor. 7.5/10 yeterli. Şaraba da doyduk sağ olsun dizi.


default avatar
(6) -
Manga/Anime'de olsa göze çarpmayacak mantık hataları, saçmalıklar, gerçek hayat dizisinde olunca maalesef olmamış. Şimdi nasıl saçmalayabilirler diye içimden geçen her şeyi yaptılar dizide. Fantastik bir dizi olarak düşünüp izlerseniz daha zevkli olabilir fakat bu halde türk dizisi tadında..
6

Cevaplar (1)
avatar
(28) -
komik.
9


1
| Bildir


avatar
(6203) -
Tamamı 8 bölüm ve yayında olan 7 bölümü bir çırpıda bitiren olarak şunu açık ve net yazıyorum. Son yıllarda izlediğim son derece kaliteli oyuncuklarıyla ve ilgi çekici konusuyla harika bir dizi. Japonya, Fransa ve İtalya'da geçen şaraplar hakkında bilmediğimiz bir çok konular içeren ayrıca bazı sırların yavaş, yavaş açığa çıkması dizinin en büyük artıları. Şimdiden sabırla ve merakla finali bekleyeceğim. Dizi seven arkadaşlar tereddütsüz tavsiye ederim.
(01.sezon için)
9

Cevaplar (5)
avatar
(6203) -
8.ve son bölümünü de çok keyifle bitirdim. Gerçekten finalinde
Sürprizbozan: Göster
yakışır bir şekilde bitti.
Altyazısını hızlı bir şekilde sunan çevirmen arkadaşa da ayrıca teşekkürler...
9


1
| Bildir
avatar
(502) -
8. 3 imdb puanı olan pachinko'yu izledin mi abi? O da baya güzel bir diziydi tavsiye ederim. Bu da linki: https://www. Imdb. Com/title/tt8888462/
iyi seyirler.


2
| Bildir
default avatar
(140) -
Tekrar tesekkurler. Ben 5.bolume kadar geldim. Muthis bir konu, muthis bir senaryo.
9


2
| Bildir
avatar
(6203) -
Sevgili @Redno68 Eminim Ki sonunu da beğeneceksin... Sevgilerimle GülücükGülücük
9


1
| Bildir
default avatar
(140) -
Gizemi ogrendikten sonra hayal ettigim son. Beni mutlu eden bir son, guzel bir yemekle icilen enfes bir kirmizi sarap tadinda...
9


2
| Bildir


default avatar
(75) -
gizli kalmış bir cevher...değişik bir şey arıyorsanız başlayın..başrol oyuncusu kadını ilk defa görüyorum..mükemmel oynamış..
8

Cevaplar (1)
default avatar
(58) -
bu yorumunuzdan sonra izlemeye karar verdim ve iyiki izlemişim.teşekkürler ganeja.


0
| Bildir


default avatar
(157) -
kenarda köşede kalmaması gereken degişik konusuyla ilgi çeken ve direk izlenmesi gereken bir dizi bayıldım kaçırmayın
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film