Giriş Kayıt
Yorumlar (2)
default avatar
(1457) -
Kesinlikle izlemeye değer bir film. Konusu çok etkileyici. Her anlamda izlenmesi gereken bir eser. Ama çekim tarzını eksik bulduğumu da söylemeliyim. İnsanı kalbinden vurucu etkiyi pek veremiyor. Yine de olayların akışını ve filmin realist tarafını seveceksiniz. Tavsiye ederim…

Kısa incelemesi…

Yönetmen Daniele Luchetti. Onu Abim Evin Tek Çocuğu'ndan biliyorsunuz. Bu yıla Anni Felici ile giriyor. Güzel oyuncuları ve çekici konusuyla denenebilir. Başroldeki Elio Germano bu yıl Faccia d'angelo ve Diaz: Don't Clean Up This Blood'ta başroldeydi ama filmler pek ilgi çekebilmişe benzemiyor. Raoul Bova sıradan lokal İtalyan filmleriyle yola devam ediyor zaten. Dikkat çekici bir isim ise Alina Berzunteanu. Bu yılın iki kritik Romanya yapımı olan Tepelerin Ardında ve salyangozlar ve İnsanlar'da rol aldı. Luca Zingaretti ise geçen yıl yer aldığı başarılı bir politik film olan Romanzo di una strage'den beri yeni bir yapımda yer almadı. Isabella Ragonese de ortada yok.

Bir defa izlemekten zevk alacağınızı düşündüğüm bir yapım. Saygılarımla…
6


avatar
(94) -
Duygusal hoş bir filmdi, eşini doğumda kaybeden babanın 2 küçük oğlu ve yeni doğan bebeği arasında hayata tutunma çabası, izlemeye değer.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film