Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(173) -
Yaraticinin delirmis oldugu bir dunyadayiz .her nasilki yasadigimiz hayatta bir cok insanin kabul ettigi inanc sistemi ,yaraticinin bizden istedikleri kurban oruc namaz dua gunah cikarma tavuk ile gunah cikarma cariye hakki aglama duvari bunlar saymakla bitmeyecek gibi seyleri yargilamiyorsak bu dunyadadakini de yargilmaya hakkimiz yok .aci cekmesi gerekenler aci cekiyor .diski yemesi gerekenler kendine bicilen gorevi yapiyor .konu derseniz konu yok ,zaten oyle bir derdi de yok ,tanrisi cildirmis bir dunyadaki rutini anlatiyor .
7


avatar
(292) -
Deli bir tanrının yaratacağı dünyayı mı tasvir etmiş yani amaç ne anlamadım. Sinema denen şeyde en azından bir arka plan öyküsünün olması gerektiğini düşünüyorum. Neyse ki nasıl bir yapım olduğunu ilk dakikalarda anlayıp ileri sararak izledim.


avatar
(385) -
Hiçbir şey anlamadım. Bir şeyler oluyor ama ne bir hikaye var ne de doğru düzgün bir olay örgüsü. Stop motion tekniğini oldum olası sevmem zaten. Bunun yanında değişik iğrençlikler falan yapmaya çalışmışlar ama onlar da insanı rahatsız etmekten uzak. Beğenmedim.
3


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film