Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
avatar
(1723) -
b türü film klasmanında kayda değer olmayan vasatımsı yapım olmuş, bazen gerildik ama genellikle sıkıcı bir havası vardı, çekimler çok acemice, gizem katalım demişler ancak oyunculukların başarısızlığı o gizemi de alıp götürmüş...
5


avatar
(38) -
Filmde gerilim ve gizem adına birşey yok. Sadece ters köşe var. Onu da yapacağız derken ciddi saçmalamışlar.Hani boş vaktinizde izleyin diyeceğim ama boş vaktinize bile yazık.
3


default avatar
(218) -
Film tam orta ayarda gizemini sonuna kadar koruyor. Finali de doyurucu.
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(1234) -
Netfilix sayesinde sinemaya doyuyoruz, eh genelde izle unut vakit geçirmelik fimler olsa da günü kurtarıyor.

Gizemi gayet yerindeydi. Lakin sürekli lak lak diyaloglar yapmak yerine gizemi ve gerilimi artırıcı bir senaryo olsa daha lezzetli olurdu. benden 6 puan. tavsiye edbilirim.
6


avatar
(614) -
Sürpriz sonlu filmler listelerinde kendine iyi bir yer bulabilecek bir gizem filmi olmuş. Neredeyse bütün karakterlerden şüphelendim. Tam olay bu kadardır herhalde derken size fazlasını sunuyor. Film başından itibaren sizi içine alıyor ve sıkmıyor. Hırvatistan'da geçmesi de filme ayrı bir hava katmış. İzlemenizi tavsiye ederim.
6


avatar
(2674) -
Hırvatistan'ın tarihi ve turistik güzelliklerini gözler önüne seren; gizemi son sahneye kadar devam eden güzel bir yapım. Çok da beklentiye girmeden izlenmeli.
6


default avatar
(140) -
Düşük puanlı izlenir film. Senaryo gereği sahnelerden puan kırdım ama kurgu bir sağ bir sol vurmuş. Hırvatistan güzelliğini de sunmuş film.
7


avatar
(1031) -
Düşük bütçeyle de nasıl güzel film yapılabileceğini gösteren sürükleyici bir filmdi. İzlerken tahminlerimizi yaptık, sonunda tam ters köşe olduk derken tekrar düz köşe olduk. Leighton Meester Julianne Moore'un kızı veya kız kardeşi rolünü de rahatlıkla oynar. Bu kadar mı benzerlik olur.
Sürprizbozan: Göster
Suriyeli'nin bir cümlesi filmin sloganı olacak güzellikte. "Kalbin kılavuzundur". Tavsiye ederim. İyi seyirler... 6/10...
6


avatar
(8404) -
Leighton Meester çok güzel bir kadın, bakmayın bu filmde yaşlı ve solgun gözüktüğüne, ben özellikle yapıldığını düşünüyorum. Hayat hikayesi de çok ilginç, federal bir hapishanede, parmaklıklar ardında gözlerini dünyaya açmış. Gizemi ve heyecanı yüksek bir polisiye denebilir. Ben izlenir derim, iyi seyirler olsun. Suriyeli taksi şoförü kaçarken Türkiye üzerinden nasıl çıkarıldığını anlatıyordu, muhakkak bizden bu şekilde bahsediliyor filmlerde... Hırvatistan manzaraları müthişti!


avatar
(6203) -
Kimse film için kötü veya berbat diyemez. Evet biraz düşük bütçeli ve biraz da klişe sahneler olsa da temposunun sürükleyici olması nedeniyle izlenmeyi hak ediyor. Ayrıca az bütçeli olmasına rağmen oyuncular iyi iş çıkarmışlar. Bir de Suriyeliyi de görmek de şaşırtıcıydı. Manzaralarıyla Hırvatistan' da görülmeye değer bir yermiş. Bence şans verilir ve izlenir....
6


avatar
(166) -
Öyle aman aman süper değildi , ama gene izlediğim için gayet memnunum , merakla ve heyecanla izlettiriyor kendini , polisiye diziler tadında , bu türü sevenler için orta şekerli, atlanılmaması gereken bir yapım.. Her şey kıvamında gidiyor . Finali de idare eder... Bence İzlenir ...
6


avatar
(539) -
Hırvatistanda geçen heyecanli temposu hiç düşmeyen bir gizem/gerilim filmi. Sonuna kadar merakla izleten bir hikayeye sahip. Klişe bir konu ama yine de iyi vakit geçirmelik. Gossip Girl'den Blair başrolde.

Cevaplar (1)
avatar
(166) -
Blair zamanın ne kadar acımasız olduğunu tekrar hatırlattı bana .. Tam before after olmuş..
Liseli genç kızdan , anne rolüne ....
6


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film