Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(8407) -
Willem Dafoe ooyunculuğu ve şahane görseller harici yorucu, sıkıcı ve tamamlaması zor bir yapım. 15-20 dakikalık kısa metraj yapılsa, ne övgüler alırdı ama bu haliyle bezdiriyor insanı!...


avatar
(312) -
Öncelikle filmi seyretmek isteyenlere tavsiyem en azından 2x hızda seyredin. Willem Dafoe rolünün hakkını sonuna kadar vermiş zaten sırf Willem Dafoe için başlamıştım ama film gerçek anlamda çin işkencesi gibiydi ağır ağır ancak kararlı bir tempoyla işkence çektirdi. Herkese hitap etmeyecektir. Benden 4 aldı. Sadece ve sadece Willem Dafoe hatırına yoksa 1 verirdim
4


avatar
(6204) -
Belki felsefi yorumlar içeren bir film olabilir ama bir süre sonra aynı sahnelerin çok uzunca gösterilmesi sıkmaya başlıyor. Zaten tek mekanlı olması yorucu oluyor. Yalnız evin sadeliğine,güzelliğine bayıldım ama dağıtılmasını da şaşırarak izledim.
- Çok kısa olarak bazen 2 x değil 4 x izledim bilginize..
4


avatar
(502) -
Tek mekanda tek kişi filmi, psikolojik olarak insandaki değişime dikkat çeken gerilim filmi. Bilindik bir hikayesi var açıkçası ben pek sevemedim. Oyunculuk ve kilitli kalmanın insan üzerindeki olumsuz etkilerini görmek adına belki izlenebilir.
4


avatar
(614) -
Willem Dafoe usta kusura bakmasın ama ızdırap gibi bir filmdi. Beni filmde tutacak tek bir şey bile bulamadım. Süresi de fazlaca uzun. Kasvetli bir sanat galerisi gezip görmek isteyenler izlesin ama sürükleyici ve gerilim dolu bir hikâye bekleyenler uzak dursun. Bu öyküden ancak bir kısa film çıkarmış.
3


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film