Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(92) -
orta düzeyde, türünün seyredilebilir örneklerinden. mantık çerçevesini biraz esneterek izlenildiğinde zevk alınabilir. filmin ederi bana göre 5/10 ama ilaç sektörüne nefretimden dolayı +1 puan veriyorum.
6


default avatar
(126) -
Sürükleyici bir filmdi, bir tık daha aksiyonlu olmasını beklerdim ama yine de beğendim. Şans verilir.
5


avatar
(1031) -
Tek mekânda geçen gerilimi yüksek bir İrlanda filmiydi. Ben beğendim. Yönetmen bu güçlü senaryoyu güzel işlemiş ve kurgusu da iyi olunca sağlam bir film olmuş. Sonunda, filmin devamının çekileceği düşüncesine kapıldım. Umarım çekilir de. Çünkü daha yapılacak çok şey var. Tavsiye ederim. İyi seyirler... 7/10
7


avatar
(6) -
Sonlara doğru birkaç klişe yer hariç kendini izlettiriyor, başrol kadın oyuncu çok doğal oynamış sonraki projelerini dört gözle bekleyeceğim Gülücük, artık ağrı kesici kullanırken bile 2 kez düşünmek lazım. Puanım 10/6.
6


avatar
(6196) -
The Last Kingdom dizisinin güzel prensesi olan Millie Brady için izledim. Bence güzel işlenerek ve aşırı mantık dışına çıkmadan sürükleyici olmasıyla bir şekilde kendini izlettiriyor. Ayrıca Dr. Burke ( Pollyanna McIntosh ) nereden tanıyorum diye düşünürken aslında bir kaç filmini izlemişim ama daha çok
'' The Walking Dead '' dizisinden olduğun hatırladım. Yine de çok beklenti içinde olmadan şans verilir...
5

Cevaplar (1)
avatar
(1028) -
Blues seversen ben de sana bi blues brothers film önerimle sevgiler gönderiyorum Gülücük
6


2
| Bildir


avatar
(1028) -
Uykusuzluğun verdiği zulüm, gerilim halinde anlatılmaya çalışılıyor. Konuyu iyi yerden seçmişler. Gerçekçi hatta belki de gerçek. Bu ilaç firmalarına güvenip asla ağrı kesici bile almıyorum. Denek olmak kafasını da asla çözemiyorum.

Film beklediğim şekilde bitti. Finalde bir sorun yok ama genel itibariyle bu hikaye çok daha heyecan verici bir şekilde işlenebilirdi. Filmdeki favori karakterim, çok konuşan kız. Konuşması, anlattıkları ve gülüşü gerçekten sempatikti.

Konu, insanı sadece deney faresi ya da ilaç bağımlısı olarak gören ilaç şirketleri olunca daha bir hoşuma gidiyor izlemek.
6

Cevaplar (2)
avatar
(6196) -
Sevgili ilker senin de değin gibi çok konuşan kız '' Alison '' benim de beğenimi kazanmıştı...Gülücük
5


2
| Bildir
avatar
(6196) -
İlker'cim yıllar önce izlemiştim. Şimdi 2024 '' No Way Up '' izliyorum ama hiç bulaşma .
5


2
| Bildir


avatar
(33) -
İrlanda yapımı gerilim filmi. Hem deneğin, hem de araştırıcıların uygulanan tedaviyi veya deneysel koşulu bilmediği klinik deneye double blind deniyormuş.. Bir ilaç şirketinin böyle bir deneyi sırasında işler kontrolden çıkar. Kapalı tek mekanda, dar bir oyuncu kadrosuyla çekilmiş sürükleyici bir gerilim, şans verebilirsiniz..
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film