Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(6202) -
5 bölümü indirerek kalan 2 bölümü de başka bir sitede izledim. Gerçek hayatta yaşanmış bir olay daha önce izlediğim 2022 yapım '' Candy '' dizisinin aynısı işlenmiş ve sonunu bilmemem rağmen bu diziden daha çok keyif aldım. Özellikle Elizabeth Olsen'in güzelliği ve üstün performansıyla daha başarılı buldum. Bence kaliteli dizi arayanlar için iyi bir seçenek diye düşünüyorum....
8


avatar
(107) -
İlk 2 bölümden geliyorum. Dizinin açılış sahnesi kan içinde bir banyo. Biri öldürülmüş ama kim olduğunu göremiyorsunuz. Sonra hikaye başlıyor. Kimin kimi öldürdüğü sorusu sizin merakınızı her saniye ayakta tutuyor. Dizinin geçtiği döneme bayıldım. 1978 'de başlıyor hikaye. Saçlar, kıyafetler, arabalar, müzikler mükemmel. Elizabeth Olsen güzelligi ve şirinliği ile büyülüyor, hikayeyi adeta tek başına sürüklüyor. Basit bir aldatma hikayesi gibi gözükse de bir sonraki bölümü çılgınca merak ediyorsunuz. Diyaloglar, karakterlerin psikolojik derinliği usta eller tarafından, ince bir işçilikle yazılmış. Çok iyi iş çıkarmışlar. Uzun süredir kalite dizi yokluğu çekerken çok iyi geldi.
9


avatar
(166) -
Puanlamak için erken, ilk bölümü yeni izledim. Giriş jeneriğine bayıldım nedense, Elizabeth Olsen etkisiyle de bölümü kolayca bitirdim. Enteresan absürt bir dizi, normal kalıpların oldukça dışında, bence ilk bölüme bir bakın. Ben kesinlikle devam kararı aldım.

Edit; Az önce bir şekilde spoiler yemeden tamamını bitirdim, Ne üçüncü bölümün sonunda olacaklardan, ne de finalde çıkacak neticeden hiç haberim yoktu. Bu şekilde izleyince çok daha iyi geldi.
7


avatar
(6202) -
Gerçek hayatta yaşanmış bir olay. Buna benzer Jessica Biel'in oynadığı '' Candy '' dizisini hatırlattı. Şimdilik ilk bölümü izledim ve Elizabeth Olsen'ı zaten çok beğenirim. Ayrıca Jesse Plemons denen adamı görünce bana hep şimdi aramızda olmayan '' Philip Seymour Hoffman'ı '' hatırlatır. Kısacası ilk bölümde hiç sıkılmadım ama çok tehlikeli bu ilişki yasak aşk nelere mal olacak ilerleyen bölümlerde göreceğiz ve izlemeye devam edeceğim...
8

Cevaplar (3)
avatar
(145) -
Hocam "Candy" dizisindeki ile aynı hikaye, sadece oyuncular değişmiş. Siz de yazmışsınız zaten yaşanmış bir olay olduğundan başı da sonu da belli aslında. Nette Candy Montgomery diye aratırsanız olaya dair tüm detaylar çıkar. Ben aynı hikayenin bu kadar kısa süre ile neden tekrar çekildiğini anlamadım. Ciddi bir senaryo sıkıntısı olsa gerek artık günümüz sinema dizi sektöründe.
7


0
| Bildir
avatar
(6202) -
Hakan bir kere başlamış oldum. Sanırım Elizabeth Olsen'ın hatırına izlerim. Gülücük Ablayı beğenirim...
8


1
| Bildir
avatar
(145) -
Evet ben de Elizabeth hatırına izleyeceğim. Gülücük
İzlemediyseniz "Sorry for your loss" dizisini de tavsiye ederim. Bizim bu sitede hiç ilgi görmemiş ama Elizabeth Olsenin en iyi işlerinden biri olduğunu düşünüyorum.
https://www.imdb.com/title/tt8000638/
7


0
| Bildir


avatar
(502) -
Yayınlanan ilk 3 bölümü izledim az önce tamamı giriş kısmı idi tek bölüme de sığarmış bana göre ama en heyecanlı yerinde kaldı bakalım gelecek 4 bölüm bizi gerlim ve heyecan bekliyor gibi. Oyunculuklar vs çok güzel dizi ortalamanın üzerinde bir dizi bana göre. Şimdilik abartılı ifadeler kullanmak istemem açıkçası ama kalan bölümlerden umutluyum kendi adıma.
*GÜNCELLEME: dün 5. bölümü de izledim normalde 2 saatlik güzel film olurmuş biraz fazla detaylandırıp uzamış geldi bana 2 bölümü kaldı bakalım. özetle bölüm içi pek dolu değil gibi geldi bana.
İyi seyirler. (7.0)
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film