Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
default avatar
(26) -
Klasik, idealist öğrentmenin başarısız ve imkansızlıklar içerisindeki öğrencileri başarıya ulaştırması konu edinmiş .Çocuklar güzel oynamış.
7


default avatar
(7) -
Çok güzel bir filmdi. Oyunculuklar harika, konu harika. 1 kişi neleri değiştirebilir görüyorsunuz. Gerçek bir olaya dayanmaktaymış.
8


default avatar
(75) -
Hayatın tam içinden muhteşem bir hikaye üstüne üstlük gerçek. Arşivimde özel yerini aldı. Kaçırmayın derim.
8


avatar
(807) -
Hani film afişlerine 'brilliant', 'spectacular' gibi kelimeler kullanılılır ilgi çekmek için. Bu film için kulanılsa kelimelerin hakkını verir güzellikte. Hayatın içinden özgün bir hikaye, iyi oyunculuklar ve güzel mesajlar var.
8


avatar
(3699) -
Gerçek bir hikayeden yola çıkılmış seyretmesi zevkli başkaldıran güzel bir film. Geleneksel ve müfredata uygun bir şekilde eğitim veren öğretmelere izlemesi veya izletilmesi tavsiye olunur. İyi seyirler.
7


avatar
(6205) -
Genelde Eugenio Derbez'in filmleri çok başarılı oluyor ve bu filmde izlemeye değer. Gerçekten ilham verici ve mükemmel. Gerçek hayattan alınan bir konu eğitimin ve bir öğretmenin neler yapabileceğinin çok güzel bir örneği. Belki eleştirebileciğim tek şey uzun ders anlatılarıydı. Ayrıca beni en çok etkileyen kişiler Nico, kardeşine bakan felsefeci küçük kız ve filmin en sonundaki çocuk. Şimdi bu filmi izleyince Atatürk'ün bir sözü aklıma geldi.
'' Toplumun düşmanı cehalettir Cehaletin düşmanı da öğretmendir. ''
8


default avatar
(23) -
Harika bir filmdi. İdealist tek bir öğretmenin bile tüm ülkenin kaderini değiştirebileceğine örnek. Gerçek öyküymüş zaten. Oyuncu seçimi mukemmel.
9


avatar
(24) -
Eğitim sistemlerine eleştiri getiren, gerçek bir hikayeye dayanan, senaryosu, oyunculukları, ağır dramı, zaman zaman tebessüm ettiren sahneleri, ve Eugenio Derbez'in müthiş enerjisi ile çekilmiş mükemmel bir film. Bu kadar arka planda kalması çok acı, açık ara izlediğim en güzel filmlerden biri, umarım daha popüler olur ve herkes izler.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film