Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
default avatar
(4) -
Film gayet de komedi unsurları bulunduran hem duygusal anlamda hoş hem de çekim tarzı ve atmosferiyle kendine has bir film. Şahsen filme bayıldım ve puanım 9/10
İzleyeceklere önerim filmi sakin bir akşam veya gece yalnız izlemeleri .
10


avatar
(33) -
Türünde komedi yazsada komediye dair hiçbir şey yok. Eğer ona güvenip izlerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız, genel olarak film sakin ve güzel müzikleriyle huzur vericiydi. Yine de ben çok anlam yükleyemedim filme Gülücük
6


avatar
(391) -
Facebook'ta büyük bir film replikleri sayfası vardı orada görmüştüm. Etkileyici bir filme benziyor. İlk fırsatta izleyip yorum yapacağım..


avatar
(164) -
İzleyeli çok oluyor fakat yorum yapmadığımı fark ettim , bu kadar sıcak bu kadar samimi olabilir bir filmin atmosferi, karakterleri.Müzikler ayrı bir şahane zaten, hatta bir de kış gecesi izlerseniz çok daha keyifli olur.İyi seyirler 10/10.
10


avatar
(19) -
Alex Turner müzikleri, klasik ergen sorunları ve güzel perspektifler...
7


default avatar
(15) -
Sıcak bir film arıyorsanız tam doğru yerdesiniz, filmin sonunda yüzde ufak bir tebessüm bırakan güzel bir yapıt.
8


avatar
(206) -
Filmden beklediğim derinliği aldım. Müzikleriyle senaryosu ve oyunculuklarıyla konuyu çok güzel anlatıyor.
9


avatar
(26) -
sığ ve acımasız yorumlara aldırmadan izlenilmesi gereken bir film. müzikleri,görseller ve muhteşem dialogları ile kendi alanında bir baş yapıt.
9


avatar
(59) -
Beğenen ve yere göğe sığdıramayan izleyicilere saygı duymakla birlikte söylemek zorundayım ki korkarım sizinle aynı fikirde değilim. Çünkü bu film yorum yapılamayacak kadar muhteşem. Ne söylesem güzelliğini tarif edemem. Gerçek anlamda gizli kalmış bir hazine. Öylesine içten ve dokunaklı ki kalbinizi acıtıyor. Ama bunu çok yumuşak ve tatlı bir şekilde yapıyor. Tüm filmi yüzümde bir tebessümle izledim. Gözlerimin dolduğu sahnelerde bile. Harikulade. Mutlaka izleyin. İyi seyirler.
10

Cevaplar (1)
avatar
(26) -
çoğu kişinin acımasız yorumlarının filmi izleme fikrimden geri çevirmemesi beni çok mutlu ediyor şuan .. seninde ifade ettiğin gibi film muhteşemdi!!
9


2
| Bildir


avatar
(933) -
Bir defa izlenesi filmlerden ama yer yer inanılmaz sıkıldım.

Genel değerlendirmemden önce, Ayoade tarzının farklı olacağını daha ilk filmden belli etmiş. Devamında gelen The Double filmiyle birlikte, tarzının en belirgin özelliklerinin filmlerindeki silik karakterler ve atmosferi olduğunu da anlamış olduk.

Genel olarak ne çok iyi ne de çok kötü bir film olduğunu düşünüyorum. Tamamıyla olmasa da günlük hayatta karşılaşabileceğimiz bir konu. İşleniş olarak pek beğenmedim. Yer yer fazlasıyla sıkıldım. Müzikler ve geçtiği bazı mekanlar da oldukça güzeldi. Oyuncu performansları oldukça iyiydi.

Altyazı için teşekkürler. Gülücük


5.5 --> 5
5


default avatar
(5) -
başkasının yorumuna haksızlık etmek istemem ama film çok sıkıcı boşa vaktin varsa bile izleme...


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film