Giriş Kayıt
Yorumlar (16)
avatar
(1031) -
Baştan sona keyifle izlediğim aksiyonu bol ve tempolu bir filmdi. Ayrıca 2024 yapımı da ilk filmim oldu. Senaryo, oyunculuklar her şey yerli yerinde. Jean Reno ve Sam Worthington'un tipi değişmiş ilk anda tanıyamadım. Çok fazla mantık aramayın, ayaklarınızı uzatın ve seyredin. Tavsiyelerimle... 7/10...
7


default avatar
(20) -
Aksiyon filmlerindeki klişeleri taklit eden, yer yer basitlik kokan, oyuncuların başarısızlığıyla yoğrulmuş ama yine de aksiyon sahneleriyle kendisini izlettiren bir film olmuş. Senaryoda mantık hataları da vardı; o kadar sahte altını o uçağa nasıl ne zaman yüklediniz de sonra da orijinalleriyle değiştirme şansınız oldu.
4


default avatar
(42) -
Çok abartı, nerdeyse bilim kurguya dönüşen bilindik senaryo ile 5 puanı nasıl aşmış anlamadım. Zaman kaybı


default avatar
(3) -
Berbat bir film.Yapılan masrafa yazık olmuş.Gereğinden fazla konuşmalar var.Aksiyon derseniz:Kocaman bir sıfır!


default avatar
(123) -
Kadro iyi ama Ortalama bir soygun filmi. Çok şaşırtıcı akıl oyunları, hırsızlık senaryoları vs. yok. İzlemeyen bir şey kaybetmez.
5


default avatar
(475) -
Pop-corn tarzı bir film. Kevin Hart yanında partnerle o kadar alıştırdılar ki çok sade geldi adam bana:) Manzaraların ve müziklerin güzelliği dışında orta karar bir film.
5


default avatar
(7) -
Eğlenceli, zaman geçirmek için güzel filmdi. Güzel manzaralar, görüntüler vardı.
6


default avatar
(78) -
İlk yarısı biraz sıkıcıydı ama ikinci yarısı gayet açıldı biraz klişe bir soygun filmi ama bu yoklukta izlettirdi hoşuma gitti.
7


avatar
(1040) -
Kevin Hart normal çizgisinden çıktığı bir film olmuş normalde sürekli komiklik yapıp kendisini küçük düşürücü şeyler yapardı ama bu film'de tamda A Good Day to Dog Hard filmin de sürekli hayalini kurduğunu söylediği aksiyon ve tehlikenin içinde olan bir film de oynamak istiyorum repliğini bire bir hayata geçirmiş aman aman bir film değil sizi sıkmıyor filmin sonun da ters köşe yapmaya çalışması da klasik aksiyon filmlerine bakın ben bir komedyenim ama sizler gibi film çekebiliyorum demek gibi birşey olmuş ama kim ne derse desin film boyunca onun ciddi pozlarını gördükçe gülesim geldi şimdi adamı biliyorsun ciddi takılıyor inandırıcı gelmiyor Çok Mutlu


default avatar
(467) -
Senaryo bilindik ve tahmin edilebilir olsa da bekleneni veriyor, tabi bunda iyi oyuncuların etkisi büyük güzeldi.
7


default avatar
(311) -
Klişe ve sıradanlığın dışına çıkılmamış. Sadece manzara ve müzik yeterli olmuyor filmler için. Çok fazla beklentiye girmeden boş vakitte izlenebilir. 5
5


avatar
(64) -
Özellikle Fast and Furious serisi ile birlikte fantastik olmayan Hollywood aksiyonlarına da mübalağa üstü bir durum hasıl oldu. Yani filmin vaat ettiği şey zaten bu kisvesiyle, zamanında bizim "helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek" diye dalga geçtiğimiz şeyi bir sinema türü haline getirdiler.

Kevin Hart'ı da komedyen olarak daha başarılı buluyorum. Puanım 5.
5


avatar
(539) -
Italian Job filminin yönetmenininden yine akıllıca planlanmiş aksiyonu yerinde görselliği başarılı bir soygun filmi. Kadro gayet iyi. Ekibin çoğu tanıdık oyuncular. Keyifli eğlenceli bir film.


avatar
(614) -
Soygun filmleri genel olarak sevdiğim bir tür. Lift'i de beğendim. 2 saatin nasıl geçip gittiğini anlamadım. Gereksiz sahne yok, lastik gibi uzayan sahneler yok. Keyifli zaman geçirtmeyi başararak bence amacına ulaşan bir film.
7


avatar
(8406) -
Kevin Hart'ın yanında onu ezikleyen daha ünlü biri olmayınca sanki iyi iş çıkarmış gibi... Manzaralar, şehirler, müzikler ve aksiyon muhteşem... System of a down'dan Chop suey çaldı, daha ne olsun? Komedisi kararında, çok eğlenceli bir Netflix yapımı der, iyi seyirler dilerim.


avatar
(6203) -
Baştan sona temposu yüksek, eğlenceli, sürükleyici ve harika aksiyonu olan bir filmdi. Uçaklara resmen bayıldım. Oyuncuların hepsi başarılıydı. Gerçekten izlerken biran osun sıkılmadım. Uzun,uzun yazmaya gerek yok. Böyle filmler az geldiği için izleyin derim. Dileğim devamı gelsin
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film