Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
default avatar
(302) -
amerikalı zenciler ve kızılderililer, avustralyalı aborijinler, meksika'da aztekler, brezilya'da mayalar ve inkalar bir türlü akıllanamayacaklar. avrupalı efendilerine baş eğmekten başka bir düşünceleri yok.

filmi seyrederken resmen delirdim.
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(1030) -
İyisindir ama her zaman her şeye karşı, mesela kötüye karşı iyi olmak, iyi değildir. Biri seni gerçekten seviyorsa tüm kalbinle hissedersin, sevmiyorsa da sevmiyordur, bunu da hissetmek gerekir. Birçok ihtimale karşı her zaman en iyi planı yapmak elzemdir.

Blues, jazz, nefis yorumlar, çok severim, çok iyi gitti ama film öyle değil. Sadece ırkçı değil her türlü kötüyü ve kötülüğü barındıran, aşk filmi bile olmasına müsaade edilmeyen çok sert bir film.
7


avatar
(2674) -
Fonda 1940'lı yılların Amerika'sının güneyinde Afroamerikalıların 2.sınıf insan sayıldığı günlerde siyah-beyaz farklılıkları yer alırken; esas konu ise yasak bir aşk hikayesi. Konu oldukça klasik ama hikaye oldukça güzel blues şarkılarla harmanlandığı için izlerken çok keyif aldım.
7


avatar
(540) -
Güzel bir romantik drama. Etkileyici ve sarsıcı. Irkçılık üzerine yazılmış bir yasak aşk öyküsü. Müzikler karakterler hikaye her detay çok iyi. Finali de mükemmel.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film