Giriş Kayıt
Yorumlar (1)
default avatar
(329) -
Jim Carroll'un yayınlanmış üç kitabı var. İnanç temelli, son zaman gerilim filmi "Karanlığın Örtüsü", Huntington House tarafından yayımlandı ve 1990'da en çok satan romanı oldu. 1992'de Huntington House, Jim'in "Angel Vision" adlı romanını yayımladı. "Angel Vision" manevi alemde sıkışıp kalmış bir grup insanı konu alıyor.

Jim'in üçüncü kitabı "Hollywood Dating Blunders", 2001 yılında Skyward Publishing tarafından yayımlandı. İnanç temelli bir bakış açısıyla "Flört etmeye sağlıklı bir yaklaşım nasıl olur" kitabıdır. Jim, kitaptaki ilkeleri ortaya çıkarmak için beş yıllık bir süre boyunca bekarlar bölümünde Pazar okulunda öğretmenlik yapma deneyimini kullandı.

Film düşük bütçe ile çekildiği belli. Basit film gibi bakmayın aslında çok iyi düşünülmüş uğraşılmış bir konu. İleride bu bu senaryoyu paralı bir yapımcı daha güzelleştirir.Ahmed in hristiyanlığı kökten kaldırma düşünceleri ile dünya düzenine etki etmek istemesi yerine başka bir hedef konulması iyi olurdu. Filmin sonunda Deccala uzanan bir vurgu var. Film zayıf konu güzel tekrar çekilecek bir senaryo, beklemek lazım. Her zaman denen söz insan aklına neler geliyor?

Not: Assassin 33 A.D. (2020) filmindeki fragman bu filminki ile aynı. Acaba film tutmadı başka bir isimler ile tekrar piyasaya sürüldü. Araştırmak lazım.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film