Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(52) -
Umutla başladığım, başladım artık kötüleşse de devam etmeliyim dediğim, ya sabır diyerek sona yaklaştığım, son bölümünü ancak ileri sararak bitirebildiğim dizi.
Başta bir Justified olmasa ona yakın görünüyor hadi belki diyor insan içinden sonra bölüm bölüm kalitesizliğin içine sürükleniyor. İlk 2 bölüm 7-7.5 , sonrakiler 6-5 derken gereksiz uzatılmış son 2 bölüm ve 4/10 a kadar inen bir yapım. Açıkçası kalite kaybı TL nin yabancı parabirimlerinde karşısındaki halinden beter. Benim gibi başladığı zaman bitirmek zorunda hissedenlerdenseniz başlamayın daha iyi.
Buna harcayacağız zamanı Justified'a harcayın da mutlu olun bari.
4


avatar
(28) -
Konu merak uyandırıcı ama yetersiz bütçe ile bu kadar. Yellowstone kalitesinde olabilecekken ortalama bir diziye dönüştü. Potansiyelini kullanamayan bir yapım. Yine de izlenir.
(01.sezon 07.bölüm için)
7


avatar
(121) -
ben çok beğenerek takip ediyorum. atmosferler çok iyi. oyunculuklar iyi. gerçekçi bir kasaba portresi. orta - düşük bütçeyle yapılmış iyi bir yapım.


default avatar
(302) -
3. bölüm, diğer ikisine göre biraz daha iyi. fakat yine de olaylar çok ağır ilerliyor. belki bir bölüm daha seyredeceğim.
bu bölümde ortaya çıkan iki ceset ve onların katilinin kim olduğuna cevap bulunmazsa, bırakacağım.

dizinin genelinde, joe ve karısı haricinde karakter analizi ve derinliği yapılmamış. belki biraz da nate rowanoski ilginç. diğer kişiler çok zayıf.
(01.sezon 03.bölüm için)
5


default avatar
(302) -
ikinci bölüm, ilk bölüme göre biraz daha iyiydi. fakat korucu joe pickett hâlâ aptalca hareket ediyor. karısı marybeth bile kendisine göre daha zekice hareket ediyor.
bölüm sonunda tecrübeli korucu vacey ortaya çıkınca "hah, şimdi oldu" dedim.
(01.sezon 02.bölüm için)
5


default avatar
(302) -
birinci bölüm tam bir hayalkırıklığıydı. saflık derecesinde salak bir orman korucusu (joe pickett), yeni işbaşı yaptığı kasabada kanuna uygun hareket etmek istiyor ama karşısındakiler kurnaz ve acımasız. eğer bölüm sonunda meraklandırıcı bir hadise olmasa devam etmeyecektim. ilk bölüm delirtecek kadar ucuzdu. ikinci bölüme geçince işler biraz ciddileşti.
(01.sezon 01.bölüm için)
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film