Giriş Kayıt
Yorumlar (18)
avatar
(74) -
2. Sezonda bitti, 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum. Ama Madison Lintz'in kameraya saçma sapan sinirli bakışı rahatsız etmeye başladı.
9


default avatar
(13) -
İkinci sezon da keyifliydi, benim neredeyse ikizim olabilecek kadar bana benzeyen Bosch karakteri sebebiyle beni yolda görüp bunu söyleyen de oldu. Son iki sezonda yaşlandığını ve biraz daha çöktüğünü görüyorum ama onun oynadığı sahneler hala çok keyifli. Dizideki en sıkıcı anlar bence Maddie karakterinin oynadığı sahneler. Henüz iyi bir oyuncu olamamış. Yine de izleyin izlettirin derim.
9


avatar
(145) -
2. sezon da bitti artık bir yorum yazayım bari. Bosch serisini severim. 7 sezon boyunca çok iddialı olmadan, hiçbir konuda gereksiz abartıya kaçmadan, piyasa ve reyting kaygısı ile anlamsız işlere dalmadan, seyir zevki yüksek saf bir polisiye serisi olarak belli bir kalitede kalmış ve çizgisini hiç bozmadan sona ermiş, bittiğinde üzüldüğüm ender serilerden biri olmuştu.

Legacy ise daha dar bir kalıpta, minimal bir hikaye ve oyuncu kadrosu ile Bosch serisinin devamı niteliğinde başlamış ve biz Bosch severler için güzel bir sürpriz olmuştu. 1. sezon iyiydi, hafiften de olsa özellikle son bölümlere doğru o eski sezonlardaki havayı yakalamıştı. Ancak maalesef 2. sezon için aynı düşüncede değilim. Bir kere konu önceki sezonun devamı niteliğinde gözükse de senaryo fazlasıyla basite indirgenmiş ve kolaya kaçılmış. Neredeyse her konu tesadüfen ve mantık sınırlarını zorlayacak şekilde çözülüyor, oldu bittiye getirilip bir sonraki sahneye geçiliyor. Biz eski Bosch seyircileri bu basitlikleri ve mantıksızlıkları yemiyoruz çünkü bu ekibin önceki sezonlardaki özenini ve detaycılığı biliyoruz. Baba-kız arasındaki dialoglarda eskiden gözlerim dolardı, aralarındaki o koşulsuz sevgiyi ve dayanışmayı hissederdik. Bu sezon o duygudan eser kalmamış, boş dialoglar boş bakışmalar. Sadece baba-kız sahneleri değil, sezonun tamamı sırf çekilmiş olsun diye çekilmiş, Bosch isminin ekmeğini yemeye devam edelim yolumuzu bulalım havası var. İlaveten 2. sezonu aşağı çeken en önemli unsur Bosch un kızı Maddie ye gereksiz anlam yüklemeye çalışmaları ve bu kızı oynayan oyuncunun maalesef yeteneksiz bir aktrist oluşu. Eski sezonlarda kız küçüktü, çok da fazla rolü yoktu ve fena da oynamıyordu ama kız büyüdü, onu da polis yaptılar (ki senaristlerin en büyük hatası bana göre buydu) ve rolü artınca yeteneksizliği ortaya çıktı. Bu sezon neden ısrarla bu kızın üzerine çalışılmış anlamadım. Umarım 3. sezonda tekrar eski kaliteyi yakalarlar ve şu kıza daha fazla rol yazmazlar.
6


default avatar
(3) -
Önceki 7 sezonu izlemezseniz birşey anlamazsınız yorumları üzerine oturdum 70 bölüm izledim. Şikayetçi değilim gayet sürükleyiciydi ancak benim kadar zamanı olmayan birisi sadece 7. sezonu izleyip doğrudan Legacy'e geçebilir. Genel olarak kaliteli güzel bir LA dedektiflik dizisi..
8


default avatar
(11) -
bosch olarak 7 sezon yaptı üstüne bosch legacy olarak 2 sezon yapıyor daha da fazlasını yapsa izlenir çok iyi bir konu ve kurgu yakalamışlar çok kaliteli bir dizi keşke amazon birkaç farklı bu kalitede dizisi vardı onlarıda devam ettirse.


default avatar
(14) -
Bu diziyi Bosch orijinal dizinin sekizinci sezonu olarak görebilirsiniz. Spin-Off kesinlikle değil. Bosch dizisini izlememiş bir kişi bu diziden hiçbir şey anlamaz. Ne izledim şimdi ben diye bakar. Çünkü dediğim gibi sekizinci sezon gibi izlenmeli. Dizi tabii ki muhteşem. Orijinal Bosch dizisiyle aynı kalitede. Tek eksi yani introsu kötü olmuş. Eskisi gibi sözsüz jazz müzik olsaymış süper olurmuş.
10


default avatar
(62) -
Ilk Bosch dizisini izlemiştim 7 sezon sonunda kapanış yapmıştı. Sonrasında bosh miras'a rast gelince sevindim. Kalitesini bozmadan devam etmiş. Dedektif bosh tanımak isterseniz önceki 7 sezonu izlemenizi tavsiyederim. Miras ise guzeldi keyifle seyrettim. Umarım 2. Sezon çok geç kalmadan yayınlanır. Polisiye dizi seviyorsanız mutlaka izleyin.
9


default avatar
(2) -
Abartısız sade ve müzikleri harika bir diziydi Bosch. Legacy'de de aynı çizgiyi yakalamışlar . Ancak dizi bir spin off kesinlikle değil.


default avatar
(75) -
önceki sezonlar 2.hariç.....efsane idi...mutlaka baştan başlayın...agır işliyor..ama herşey yerli yerinde..


default avatar
(6) -
Eski diziden --SPOILER--

Bosch bir amazon prime dizisi idi. Severek izledik bitirdik fakat cevapsız bazı şeyler kalmıştı. Zaten ucu da açık bitirilmişti, LAPD'den ayrılarak Özel dedektiflik bürosu açmaya karar vermiş ve kızı Maddie de LAPD'ye katılmaya karar vermişti. Bosch dizisinde çekiştiği Avukat ile çalışmaya başlamış sanırım, yine severek takipte olacağız..


avatar
(74) -
Yükseltmiş olduğu ivmeden bir şey kaybetmeden devam ediyor. İzlemek isteyenlere tavsiyem bu bir spin off orijinalini de mutlaka izleyin 9/10
9

Cevaplar (2)
default avatar
(149) -
Ana dizi hangisi acaba? Hangi dizinin devamı bu dizi?


0
| Bildir
avatar
(74) -
Sadece Bosch onun adı da. Amazon Prime da yine
9


0
| Bildir


avatar
(235) -
Seri romanlarını okumuş, geçmiş sezonları izlemiş ve çok beğenmiş, bu sezonun yada yeniden başlangıcın da ilk dört bölümünü izlemiş biri olarak kaldığı yerden ve kaliteden devam ettiğini söyleyebilirim. Böyle ara vermiş dizilerde en büyük handikap eski ekibi toplayamamaktır. Ancak dizi bunu yapmış ve eski ekibin çoğunu ekrana döndürmeyi başarmış. (Örnek olarak Dexter bunu yapamamıştı ve aynı tadı vermemişti.) Arada Caz esintileri ile, dikine bir karakter olarak dedektif Bosch sizi yine hem doğal yaşam örgüsüne hem de takip ettiği suç dünyasına dahil ediyor. Birde değişmez bir karakter olarak o muhteşem evi ile devam etse ne güzel olurdu. Sonuç olarak geçmiş sezonları izlemiş iseniz kaçırmayın derim. Yeni izleyiciler için ise bu tarz dizileri seviyorlarsa iyi bir alternatif olabilir. Umarım böyle devam eder. İyi Seyirler...
8

Cevaplar (3)
default avatar
(75) -
eyvah.. ev yokmu? .. gitti manzara


2
| Bildir
default avatar
(3) -
Sürprizbozan: Göster


1
| Bildir
avatar
(235) -
İkinci sezondan haberim yoktu. Manzaraya gidelim o zaman. Bilgilendirmen için Teşekkürler...
8


0
| Bildir


avatar
(14) -
Birinci bölümü izledim ve hem konu hem de akıcılık oldukça iyi. Sıkılmadan kendini izletiyor. Kesinlikle tavsiye ederim
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film