Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(691) -
İzlenince keyif veren bir yapım.

Komedi, drama, aksiyon üçlüsünü güzel oyunculuklarla harmanlayıp sunmuşlar. Konunun işlenişi ve kötü adamların rekabeti ile izlenmeye değer bir film sizleri bekliyor.


7


default avatar
(141) -
güzel bir poliseye-suç filmi Saygılar
8


avatar
(26) -
Fil izlenebilir güzel ve akıcıydı. Tavsiye olunur.
7


Yorumlar (39)
avatar
(2674) -
Hani kurgu olsa bu kadar olur, ama kurgu değil gerçek bir hikaye...Amerika'da Danny Green adındaki mafya adına çalışan resmen dokuz canlı bir İrlandalı'nın hayat hikayesi. Bol bol patlayan araba sahnelerinin bulunduğu güzel bir biyografi...
7


avatar
(1723) -
gerçek bir hikayeden uyarlanan film kendi çapında başarılı, tipik mafya klişesi ile başlasa da konu başka mecralara kayıyor, tempo ve kurgu güzel, oyunculuklar güzel, bu tarz filmseverler için ideal...
8


avatar
(1030) -
İlk kez dexterın bi sezonunda izlediğim, beğendiğim ray stevenson burada da çok başarılı. Filmi gerçek olayları anlatması bakımından çok iyi buldum. Kadro kaliteli fakat val kilmar, Christopher walken ikilisini daha fazla izleyebilirdik. İrlandalı beğendiğim karakterlerden oldu
7


avatar
(273) -
1970'lerde yaşamış olan danny greene'in hayat hikayesinden kesitler sunan, ağızda 80lerin tadını bırakan güzel bir mafya filmi.
7


avatar
(998) -
Güzel bir filmdi. Gerçek bir olaydan bahsetmesi ilgi çekici. Arada gerçek görüntülerde olması güzel olmuş, izlenmesini tavsiye ederim.

Editoryal; Yorum yazarken, her cümle için bir satır kullanmak yerine, yukarıda düzenlendiği gibi paylaşınız.
8


avatar
(8407) -
kadrosu, konusu, tarzıyla izlenmeyi hakeden yapımlardan... ne izlesem diye bakıyorsanız muhakkak tavsiye edilir.


avatar
(1418) -
İRLANDALIYI ÖLDÜR/ Kill the Irishman (2011) Cleveland'ın ünlü gangsterlerinden, İrlanda kökenli Danny Greene'nin (1933ABD-1977) yaşamını konu alan aksiyonlu bir biyografi filmi.

1960 yılında başlayan filmde bir liman işçisi olan Danny, işçilerin haklarını savunduğu için çok sevilen ve güvenilen bir adamdır. Sendika başkanlığına seçilince başarılı olur ama çeşitli sebeplerle suçlanarak görevinden alınır.
Ailesini geçindirmek için mafya adına tahsilat yaparak organize suç dünyasına katılır. Bir restoran açmak isteyince güvendiği bir adamdan yüklü bir borç ister ama parayı kurye kaybedince Danny İtalyan mafyasına borçlanır ve ödeme yapmayınca mafyanın hedefi olur.

İrlandalı atalarının savaşçı ruhuna ve gururuna sahip, mafyanın sürekli tuzak kurup bir türlü öldüremediği Danny 1977 yılında mafyanın tuttuğu bir kiralık katile karşı koyamaz.

Hareketli ve iyi çekilmiş bir hayat hikayesi. Tavsiye ederim.
7


avatar
(811) -
Ray Stevenson'ın başarlı performansı ile nefis bir polisiye-suç filmi.
Tavsiye ederim, kaçırmayın... Saygılar
7


avatar
(566) -
Kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım.Her tarzda film severe hitap eden bir yapısı var.Gerçek hayattan uyarlanması da ekstradan bir güzellik.Tavsiye edilir...
8


avatar
(232) -
biyografi filmlerine bayılıyorum. film çok basarılı işlenmiş Danny Greene büyük adammış Punky
8


default avatar
(51) -
Zaman geçirtecek bir film. Film de sıkıldığım hiç olmadı.
7


default avatar
(149) -
İşin aslı Val killmer filmi olduğu için izlemeyi düşünmüştüm ama kendisi bir kaç sahne dışında filimde görünmüyor Gülücük ancak Ray stevenson filmi sırtlanıp götürmüş.

diyecek pek fazla bir şey yok. hoşça vakit geçirip izlenebilecek bir film.


avatar
(404) -
İzleyini sıkmıyor, kastırmıyor...

Ve izledikten sonra "iyiki de izlemişsim" dedittiriyor.
7


default avatar
(1457) -
Ray Stevenson karizmasıyla inanılmaz güzel bir film. Mutlaka izlenmeliler ve arşivlenmeliler listesinde.

Kesinlikle izleyin...!!!
10


avatar
(898) -
Saygılar fim ağır ilerlesede guzel bir konusu olduğu için kendisini izlettiriyor finali de çok etkileyiciydi ben beğendim ....


default avatar
(327) -
Güzel bir filmdi. İzlerseniz vakit kaybı olmayacaktır.
7


avatar
(691) -
İzlenince keyif veren bir yapım.

Komedi, drama, aksiyon üçlüsünü güzel oyunculuklarla harmanlayıp sunmuşlar. Konunun işlenişi ve kötü adamların rekabeti ile izlenmeye değer bir film sizleri bekliyor.


7


avatar
(39) -
Harika bir film. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle bu tarz yeraltı dünyasını gösteren filmlerden hoşlananlar için izlemesi çok zevkli olacaktır. Başrol oyuncusunu (İrlandalı'yı canlandıran) tanımıyordum ama çok iyi iş çıkarmış. Bir de müzikler konusunda da iyi iş çıkarmışlar.


default avatar
(51) -
80 li yılların al pacinolu robert de nirolu mafya filmlerine götürdü beni. Bu tarz filmleri şu zamanda bu kalitede izleyebilmek çok zor nitekim o 80 li yılların mafya filmleri halen burnumuzda tütüyor . Ben türün meraklısı olarak çok başarılı buldum .
7


avatar
(130) -
film son zamanlarda izlediğim iyi mafia filmlerinden... kişiler çok iyi canlandırılmış. çok abartıya girilmeden gerçek hayattaki yaşananlar net olarak yansıtılmış. izlenir diyorum kiii son sahne beni mest etti.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film