Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(933) -
Güzel ve sürükleyici bir filmdi. Steve Austin'i artık daha büyük rollerde görebilsek keşke,bu türün en iyilerinden biri bence. Filme gelirsek mantık hataları malesef vardı, en çok rahatsız eden husus filmin sonunda maşallah adamın silahın mermi sınırsız yakaladım Bunun dışında ki unsurlar pek göze batacak şekilde değildi. Ayrıca sonundan da devamının geleceği sinyalleri verildi ama herhangi bir çalışma yok gibi. Boş zamanlarda sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film.
6


avatar
(543) -
Filmin örgüsü seyirciye çok zorlamayla aksettirilebiliyor, daha kolay anlaşılabilir olsaydı puanının da yüksek olacağından eminim. Steve Austin gerçekten övgüye değer bir rolde, ancak aldığı o kadar yara bereden sonraki her sahnede çizik bile olmadan görünmesi "pes" dedirtiyor.
7


avatar
(403) -
Film akıcı, izlerken sıkmıyor insanı. 10 üzerinden 7... Birkaç sahnesinde saçmalık var ama saçmalık olmayan film var mı Gülücük
7


default avatar
(1) -
Arkadaşlar, filmin 01:10:06.sahnesinde iki farklı cümle yanlışlıkla aynı zaman koduna gelmiş olduğundan dolayı yalnızca tek bir cümle çıkıyor.

01:10:06 ---> Ülken için bu kadar özveride bulunmandan dolayı
sana bir anlaşma öneriyorum.

olacaktır. Bu küçük sorun için güncelleme yapmaya gerek duymadım.
Kusura bakmayınız.Tekrar iyi seyirler.. Saygılar


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film