Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
avatar
(263) -
Film yeni izledim. Deniz görselleri fena değil ama sadece o kadar. Zaman kaybı bence. Notum 2/10
2


avatar
(220) -
Bu güne kadar yapılmış en kötü köpekbalığı filmi olabilir. Greta tarzı göçmenler doğa savunuculuğu filan yaparken, bir kısım insanlar gönüllü olarak kendini köpekbalığı yemi yapıyor Çok Mutlu Ayrıca beyaz insanlar yine şeytani olarak tasvir edilmiş. Tam bir woke zevzekliği. Uzak durmanız tavsiye edilir.
1


avatar
(50) -
Bence zamanında Jaws çıtayı öyle bir yere koydu ki; ondan sonraki hiç bir köpekbalıklı film o seviyeye ulaşamadı. Bérénice Bejo'nun hatırına seyrettim. Ortalama bir tv filmi kıvamında.
5


avatar
(6201) -
Farklı versiyonlarını izlediğimiz ve bildiğimiz bir konu bu sefer Paris'te karşımıza çıkıyor. Filmdeki saçmalıkları ve amatörlükleri yazmayacağım eğer bunları dikkate almazsanız heyecan olsun derseniz birde Jaws tarzınıza uygunsa bakılabilir.
5


default avatar
(474) -
Dünyevi mantık çerçevesince yapılmaya çalışılmış, farklı bir hikayesi bilindik sinema kurgu matematiği ile birlikte izlemesi keyifli normal bi film ortaya çıkmış. İyi seyirler 6.4/10
6


default avatar
(9) -
Sadece sıradan bir köpek balığı filmi sandım ama başka bir şey çıktı, baya baya bir felaket filmine döndü. Hele o son nasıl bir sondu öyle. Bazı mantık hataları olsada böyle bir konuda gerçekçilik beklemekte zaten doğru olmaz. Puanının üzerinde bir film, ortada görsellik ve emek var, izlenmeli bence.
7


default avatar
(30) -
Bu filmlerde nedense insanların hayatta kalma içgüdüsü hiç olmuyor. Köpekbalığı ile aynı suya dalacak kadar aklını kaçırmış herkes Paris'e gitmiş sanırım. Hiç kimse önlem almıyor. Konusu ve ilerleyişi itibariyle izleniyor ama mantık hataları daha çok.
4


default avatar
(100) -
Her yönden orta karar bir film olmuş bence.Mantık hataları izlenmeyi engelleyecek düzeyde değil.Can sıkan bir akşamda sıkılmadan izlenebilir ama hafızalarda yer edebilecek konu ve oyunculuk barındırmıyor.Tür olarak gerilim filmi demek daha uygun olur sanırım. Puan: 6


avatar
(166) -
Bildiğimiz köpek balığı klasiği, gene bize musallat olan bir balık, inanmayanlar sonrasında sırayla inanlar sinsilesi ve balıkla mücadelemiz. Filmi tamamen izledim ve konusundan da bahsettim:) Jaws ı sinemada izlemiş nesil olduğum için, köpek balığı mevzu bahis oldumu izlemeden duramıyorum Gülücük Hanım ben aşkı memnu izliyim mi tv de deyince onu duymamak için, kulaklık takıp bunu izleyeyim dedim. Resmen kırk katır mı kırk satır mı oldum. her köpek balığı filmi saçmalamakta level atlıyor. bakalım bundan sonra çekilen türevi bunu geçebilecek mi. Paris paris olalı böyle eziyet görmemiş ama. O nasıl finaldi öyle Gülücük Ben gene de izleyin derim Gülücük
4


default avatar
(78) -
Vallahi izledim. Eğlencesine. Kötü mü. Berrrrbat. Yine de seyredin sizde eğlenirsiniz. Puanı da emeğe verdim.
1


avatar
(8404) -
Benim kızın tabiriyle köpiş balığı filmi izledik! Paris manzaraları, çevre ve doğa mesajları, bu tarz filmlerin olmazsa olmaz panik anları, kendini öldürtmeye ant içmiş karakterler, bolca su altı manzaraları ile etkileyici bir yapım olmuş. Aslında klişe bir ilerleyiş hakim, triatlon müsabakaları var, durduramayız denince jawstaki plajın açılışı ve belediye başkanının tavrı geldi aklıma… İyi seyirler dilerim.


avatar
(538) -
Çekimleri gayet iyi. Akıcı ve farklı bir konuya sahip. Kanlı sahneler mevcut. Yönetmenin diğer filmleri de bilinen kaliteli yapımlar. Finale doğru gerilim artıyor. Ucu açık şekilde devam filmine zemin hazırlanmış. 2.si gelirse daha fena olacak.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film