Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(146) -
Kesinlikle gereksiz uzatılmış bir dizi , bölüm süresi ve sayısı fazla . Bir kovalamaca var gerilim ve inceden aksiyon var ama tatmin edici değil . Çok fazla hata var , fbi ve cialerle dolu bir film bu kadar basit olmamalıydı
5


default avatar
(323) -
Öyle ağam şahım bir dizi değil. Kötü mü? O da değil. Orta karar, son bölüme kadar kendini izlettiriyor. Biraz gizem, biraz aksiyon. Aldığı puan kadar işte. Gülücük
7


avatar
(540) -
24 izlemiş birine bu dizi yavan gelir. Aksiyonu fazla yok klişe bir casusluk ve suikast hikayesi. Benzelerini çok gördük. 10 bölüm fazla uzun geldi 6 bölümde bitebilecek bir hikaye aslında. İzlenir ama çok da bir esprisi yok.


avatar
(40) -
Benzerleri daha önce çok yapıldı ama bir iki sendeleme haricinde tıkır tıkır işleyen bir senaryosu var. Aksiyon dizisi aradığım bu günlerde ilaç gibi geldi. Beğendim.
7


default avatar
(302) -
bildik, sıradan bir amerikan casusluk hikâyesi.
ilk iki bölümü heyecanla seyrettim ama senaryo kopuk kopuk. sorulması gereken o kadar çok soru var ama güya karakterlerin aklına bunları sormak gelmiyor. en alt seviyedeki fbi ajanı, genel müdür yardımcısına posta koyuyor. yani olacak iş mi fakat oluyor.
Sürprizbozan: Göster

seyretmek isterseniz heyecan var ama bazı şeyleri görmemeniz lazım.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film