Giriş Kayıt

Gece Avı (2024) Yorumlar


Bloodline Killer

Yorumlar (5)
default avatar
(47) -
Eski moda bir korku filmi,güzel bir slasher falan yazan olmuş yorumlarda ama uzaktan yakından bir alakası tyok.Halloween ya da Friday the 13th serisinin enm kötü bölümlerinden birini seyretseniz bu filmden daha iyidir.Vaktinizi harcamayın bu filmle


default avatar
(49) -
Tyrese Gibson ve Shawnee Smith hariç hemen hemen bütün oyunculukların kötü olduğu bir film. Doğru düzgün bir background'ı yok katilin. Anlatım tarzı iyi değil filmin. Filmin tek artı yönü görüntü yönetmeninin filmdeki başarısı. Filmi izlemeseniz de olur. Çok daha iyi slasher filmler bulunmakta. 90'ların slasher filmleri ile arasında dağ gibi fark var. Karşılaştırmak bile hatalı. Filmin başlangıcı güzel gibi gözükse de (ki bu görüntü yönetmeninin başarısından dolayı) filmin hikayesi başladıkça, oyunculukları gördükçe kötü bir film olduğunu anlıyorsunuz.


avatar
(535) -
Slasher filmlerinin yüz karası, oldukça kötü bir film. Ne gerilim var ne gizem..Berbat ne olduğu belli olmayan felaket bir hikaye. Uzak durun!


default avatar
(10) -
Know What You did Last Summer, Urban Legend ya da Scream gibi 90'lı yılların TeenSlasher türünün izinde giden ve o tadı vermeyi de başarabilen bir film olmuş.Ben zevkle izledim ancak günümüz seyircisini tatmin edeceği şüpheli.
6


avatar
(8394) -
Bu sıcakta klimalı ortamda büyük hevesle açtım filmi ama aynı oranda hayal kırıklığı yaşattı bana!… Aslında sevdiğim oyuncuların olduğu kadro heyecanlandırdı ama sadece onların filmdeki hallerini görünce yaşlandığımı hissettim! Gerilim yok denecek kadar az, tv filmi kıvamında olmuş! Bence gerek yok, siz bilirsiniz. Bu arada, Ayasofya’nın eline sağlık, altyazı ile ilgilenmiş.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film