Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(39) -
Zor bela 3 bölüm seyrettim. İlk Börü dizi ve film olarak gerçekten ortalama üzeri yapımlardı, haliyle referansı sağlamdı fakat tam bir hayal kırıklığı oldu.
Oyunculuklar yerlerde, senaryo kötü, kurgu berbat. Ne anlatılmak isteniyor ve neden belli değil. En önemlisi olayın teknik olarak Börüyle uzaktan yakından alakası bile yok, yani bunu tamamen yeni bir seri olarak çekebilirlermiş. Belli ki yapımcı da işin kötü olacağını bildiği için Börü adını kullanarak toparlamaya çalışmış ama olmamış. Oysa elinde böyle bir malzeme var bilim kurguya girene kadar çek "Rainbow six" tadında bir mini seri millet coşsun. Elinde bununla ilgili tonla malzeme var üstelik.
Yazık etmişler Börü'ye
2


avatar
(363) -
Dağ, Dağ 2, Börü çok sevdiğim filmler. Ekibi de seviyorum.

Burada ise bilim kurgu işine girmişler. Maalesef işin teknik tarafında aşırı vasat bir dizi olmuş. Böyle bir işe kalkışıyorsanız en az 50 milyon dolar bütçeniz olmalı. Öyle 300 bin dolara yapılacak iş değil. O efektler resmen Hint sineması gibiydi.

Hikaye olarak da beni içine çekemedi bir türlü. Sanki biraz Robocop, biraz Terminatör karışımı bir şey gibi. Tabi teknik olarak ilk terminatör bile çok daha üstündür. Yine de ekibe verdim oyu.
6


avatar
(806) -
Metroda fragmanını gördüm, bir an için merak ettim. Sonra kendime gelip yanımdaki kardeşime "Evde bu diziyi açmak istersem beni kesinlikle durdur, tamam mı?" diye tembihledim. Ama ne yazık ki bir yolunu bulup izledim. Gözlerimden ve kulaklarımdan en çok da beynimden özür dilerim...

Bu bir de ilk bölüm... Kalitesini ispatlayacak olan bölüm yani(!)
1


default avatar
(6) -
Bu tarz dizi filmleri birakin Amerikalilar yapsin. Elinize yuzunuze bulastiriyorsunuz. Ortaya ruhsuz garip bir sey cikiyor. Her toplumun kendine gore basarili olacagi bir tarz vardir. Bizde de dram, komedi vs daha uygun.
1


default avatar
(146) -
Cidden çok kötü olmuş . Baya uğraşılmış aşikar ama oyunculuklar senaryo .... ilk bölüm için hiç beğenmedim umarım böyle gitmez . 50 dakallık bölümde 40 dakkası köprüde birbirine ateş ettiler sadece...
5


default avatar
(22) -
İlk bölüm itibarıyla beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Orta da gerçekten bir emek olduğu çok aşikar. Fikir ve proje oldukça yenilikçi ama ilk BÖRÜ'yü açıp izlediğimdeki kalite ve hissettirdiklerinden çok uzak. Oyunculuklar da gerçekten çok kötü geldi bana. İlk bölüm için bunları söyleyebilirim. İnşallah sezon bittiğinde yanılırım.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film