Giriş Kayıt
Yorumlar (1)
avatar
(570) -
Ancak rüyalarda görülecek kadar ıssız ve oldukça küçük, dindar bir balıkçı köyünde geçen insan ilişkilerinin karmaşıklığı üzerine dokunaklı bir hikaye.

Hiçbir şeyden ya da hiç kimseden soyutlanamayacak kadar küçük bir yerde yaşamanın ve gerektiğinde kendi ahlak kurallarını sorgulayarak toplumsal kabulün önüne koyup koymayacağına karar verme teması üzerinden yasak aşklarıyla yüzleşmek ve ikilemlerine çözüm bulmak için bencillik, kıskançlık ve dedikodular ile mücadele dolu duygusal ve sürükleyici film.

Birden fazla gerçeklik düzeyinde seyreden katmanlı ve karakter tasvirleriyle süslü olay örgüsüne eşlik eden güzel çekilmiş görüntüler, mükemmel oyunculuk, olağanüstü iyi yazılmış bir senaryo ve usta işi bir yönetmenlikten oluşan bir mücevher.

Film ve her iki ana karakter de Perulu olmasına rağmen, onları canlandıran oyuncular Cristian Mercado, Bolivyalı ve Manolo Cardona, Kolombiyalı.

- Erkek olduğunu düşünüyorsun çünkü karın ve çocuğun var.
- Kapa çeneni, aptal!
- Birçok yönden erkek gibi görünebilirsin, ama içinde erkek yok. Erkek olduğunu mu sanıyorsun? Kimi aptal yerine koyuyorsun? Çünkü beni sevdiğini kabul etmeye korkuyorsun.
- Seni sevmiyorum, Tiago. Bu doğru değil.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film