Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
avatar
(107) -
İlk bölümde özgün ve farklı birşey izleyeceğim hissine kapılmıştım ama iş giderek yine LGBT poh pohlamasına dönüştü. Kimsenin cinsel tercihi ile işim yok, asla homofobik bir insan değillim. Ama son yıllarda LGBT lobisinin sinema-dizi sektöründeki bu sosyal mühendislik yapma çalışmalarından artık gına geldi. Londra'daki insanların tek derdi transeksüellerin toplumsal yaşamda karşılaştığı zoruklar olabilir. Ama İstanbul'daki milyonlarca insanın 17 bin lira maaşla günde 12 saat çalışıp sadece makarna yiyerek çocuk okutmaya çalışmak gibi dertleri var...
1


avatar
(96) -
Elbette seveni çıkacaktır. x ve youtube gibi platformlarda; dizi, film öneren tipler bolca pohpohladı çünkü. bu nedenle beğenmeyen bile ister istemez olumlu konuşacaktır. Bana sorarsanız ortalama izle geç tarzında bir dizi. Kimse gelip bana psikolojik çözümleme filan demesin. Piyasada bu kadar sağlam dizi varken buna vakit ayırmaya değmez. Ha orada burada sırf ben de izledim demek için izleyecekseniz izleyin tabii.
6


default avatar
(29) -
"Baby Reindeer, izleyicilere nefes kesen bir yolculuk sunuyor. Richard Gadd'in sıra dışı hikayesi, her bölümde derinlemesine inceleniyor ve izleyiciyi duygusal olarak etkileyen anlarla dolu. Olağanüstü performanslar ve etkileyici hikaye anlatımıyla bu dizi, akılda kalıcı bir deneyim sunuyor."
9


default avatar
(143) -
Hiiiiç bana göre olmayan bir diziydi. Uyuşturucu kullanımı, cinsel ögeler, gay sahneler, transeksüellik… Nerflix’in bunları gözümüzün içine soka soka göstermesinden hoşlanmıyorum. Tabii beğenenler olacaktır.
2

Cevaplar (2)
avatar
(127) -
Gerçekten size göre değilmiş. İzlediğiniz şeyi olabildiğince yanlış anlamışsınız. Gören de dizide bu saydıklarınız pohpohlanıyor sanacak.
8


0
| Bildir
default avatar
(143) -
Evet pohpohlanıyor. Size göre öyle olmayabilir ama bana göre öyle.
2


1
| Bildir


avatar
(498) -
Bazı film ve dizileri ardında barındırdığı hikayeleri ile beraber izlemek, o yapımı çok daha etkileyici bir hale getirebiliyor. Bu olayı gerçekten yaşayan adamın, yaşadıklarını senaryolaştırıp aynı zamanda bu yapımın başrolünde oynaması gerçekten ayrı bir seviye.

Diziyi izlerken bu bilgiye sahip değildim ve yaklaşık 3-4 bölüm geçtikten sonra Donny karakterinin en ince detayına kadar işlendiğini hissetmeye başladım. Hisleri ile ilgili bazı yerlerde çok çok ince nüanslar vardı. Senarist sanki bu hislere çok aşinaymış gibi hissettim ama senarist olayı yaşayanın ta kendisi çıktı.

Yılın şimdiye kadarki en vurucu dizisiydi bence. Oyunculuklar üst seviyedeydi. Süresi çok güzel ayarlanmıştı. Bir oturuşta bile bitebilecek bir dizi. Kesinlikle tavsiye ederim.
9


avatar
(537) -
Çok konuşulan dizi diye izledim tarzım olmasa da beğenirim sandım ama tabi ki beğenmedim. Misery gibi birşey hayal ettim bambaşka hikayeye dönüştü. Ne işim vardı ki bu cins ingiliz dizisi ile.


avatar
(31) -
Son zamanlarda izlediğim en güzel mini serilerden biri oldu. Aslında ingiliz dizileri genelde geeçekten kaliteli oluyor. Özellikle oyunculuklarda çok iyi. Kısa ve öz bölümler daha da bir akıcı hale getiriyor. After life, fleabag tarzı diziler seviyorsanız bu da tam size göre.
8


default avatar
(323) -
Bir solukta izleyip bitireceğiniz, başarılı bir yapım olmuş. Farklı, orijinal bir hikaye. Sanırım kitap uyarlaması. Oyunculuklar da çok başarılı. Herkesin hoşuna gitmeyebilir gerçi. Ben beğendim.
8


default avatar
(253) -
Sürekli aynı tarzda izlemekten sıkılan izleyiciler için farklı bir alternatif olabilir. Ben gayet beğendim açıkçası, sürükleyici bir yapım olmuş.
7


avatar
(166) -
Bir oturuşta arka arkaya 6 bölüm seyrettim, kötü desem niye 6 bölüm arka arkaya izledin diyeceksiniz, iyi desem bu dizi de 6 bölüm arka arakaya izlenecek ne buldun diyeceksiniz Gülücük iyisi mi başlayıp kendiniz karar verin. Sıkıntılı bir adamla ona musallat olan daha da sıkıntılı bir kadının garip hikayesi.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film