Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(1239) -
Eğlenceli film ile komik film arasında bence dünyalar kadar fark var. Bu film eğlenceli bir film hoş zaman geçirebileceğiniz , izlerken sıkılmayacağınız ama sizi pek güldürmeyecek sadece tebessüm edip etmemek arasında sıkışıp kalacaksınız. Tom ve Jerry çizgi filmlerinin tadını tam verememiş olsada hoş bir nostalji olduğunu söyleyebilirim. Bu demek değildir ki film kötü kesinlikle hayır çünkü biz Tom ve Jerry çizgi filmleriyle büyüyen bir nesiliz eee tabi ki biraz hayal kırıklığımız olacak. Hayatında hiç tom ve jerry izlememiş birisi belki çok beğenebilir bunu bilemeyiz.
6


default avatar
(1) -
Film görsel olarak ortalama senaryo açısından basit kaçsa da ikilinin kovalamacaları hatırına izletiyor. Gözüme sürekli batan şey ise çoğu sahne de çizgi karakterlere olan bakış açısı hataları, mesela filmin son sahnesindeki düğün sahnesinde sağ taraftaki figüran yere bakıyor fakat karakterler o bakış açısında değil daha ileride duruyor. Bu sadece son sahne bundan önce de bu şekilde çok sahnede aynı hata mevcut malesef keşke montaja daha fazla önem verselermiş..
5


default avatar
(323) -
eski dostları tekrar görmek güzeldi. keyifli vakit geçirmek istiyorsanız doğru tercih. ama çok beklentiye girmeyin. 6/10
6


avatar
(6203) -
Genelde çizgi filmlerde çok seçici olmama rağmen sırf güzel yıldız Chloë Grace Moretz için izledim. Açıkçası çizgi ve normal film karışımı olan ama sıkılmadan izlediğimi belirtmek isterim. Bu arada Chloë Grace Moretz olan her sahnede güneş gibi parlıyordu. Bence bir pazar sabahı kahvaltı sonrası için ailece izlenebilecek ve hoş vakit geçirilecek güzel bir film. İzleyin pişman olmazsınız
6


avatar
(430) -
81 yıldır devam eden tom ve jerry'nin kovalamacasından hala sıkılmadıysanız bu filmi de izleyebilirsiniz...

demek istediğim, filmde yeni olan pek de bir şey yok... bizimkiler daha önce defalarca gördüğümüz ve bildiğimiz şekilde mücadelelerine devam ediyorlar, hem de zaman zaman birebir aynı sahnelerle... bence bugünkü imkanlarla çok daha iyisi ve "yenisi" yapılabilirdi ama yine de kötü bir film değildi.

sık sık tekrara düştüğü için zaman zaman sıkıldığımı hissettiğim ama genel olarak izlediğime de pişman olmadım. çoluk-çocuk, ailecek izlemek için son derece ideal bir film, ancak bir yetişkin olarak tek başınıza izlerseniz biraz sıkılabilirsiniz.

T&J'ye özel bir hayranlığınız, bağlılığınız ya da nostalji bağımlılığınız varsa bilemem ama...
5


avatar
(8404) -
Baştan biraz film çekemiyor gibi ama sonradan açılıyor. Tom, Jerry ve buldog bu çizgi filmin olmazsa olmazları... Küçükken sürekli izlediğim bir çizgi filmdi, gerçi büyüyünce de izlediğim çok oldu. Tomcuyum tabi ben, filmde zaten hinzirlik Jerryden çıkıyor. Gülücük Biraz genç kesime hitap ediyor gibi gözükse de, verdiği mesajlar çok güzel! Filmdeki tüm hayvanların çizgi olması biraz eğreti durmuş ama, onu söylemem lazım. Chloë Grace Moretz'i başarılı buldum.


avatar
(444) -
Küçüklüğümün efsane çizgi filmi olduğu için eski anıların hatrına 7 verdim yoksa kesinlikle başarısız bir animasyon desem değil, çizgi film desem değil, normal film desem o da değil garip bir şey olmuş. Gerçek hayatla çizimi yan yana izleyiciye yedirmeye çalışmışlar ama olmamış. Birer yarım elma ve armutu birleştirip şeftali olarak satmaya çalışmak gibi. Tamamen animasyon ya da tamamen çizgi film ya da tamamen CGI li bir yapım olsaydı sırf benim gibi eski anıların hatırına bu filme yedi hatta sekiz verecek seksenler ve doksanlar jenerasyonu vardı. Güzelim Tom Ve Jerry maalesef ticari kaygılara kurban gitmiş. Türkçe Dublaj başarılıydı, Chloë Grace Moretz kısmen iyiydi zaten sempatik ve tatlı biri ama filmi kurtarmaya hiçbir şey yetmemiş tabi ki.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film