Giriş Kayıt

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (2022) Yorumlar


Mini Dizi

Yorumlar (5)
avatar
(243) -
Arkadaşımla birlikte izlerken canım sıkılmadı değil ama sonlara doğru en sevdiğim sahnelere geldi. Sonunu iyi bağlayınca da heyecanımı gizleyemedim. Benim gibi sabırlı bir şekilde izlemeye devam ederseniz pişman olabileceğinizi sanmıyorum. Bir şans verin... Gülücük
7


avatar
(539) -
Güzel kurgulanmış farklı twistlere ve enteresan finale sahip sonuna kadar sürükleyici olan bir mini dizi. Çok keyifle izleniyor.


avatar
(6204) -
Çocuğunu kaybetmiş ruhsal problem yaşayan bir kadının yaşadıkları gerçek mi hayal mi sürecin de vasat bir dizi olduğunu anlamama rağmen süreleri de kısa olduğu için devam ettim. Özellikle 8. bölüm de küçük bir kızın insanı enayi yerine koyan inanılmaz basit ve saçma sahneleriyle ne kadar haklı olduğum çıktı. Bana göre 3. sınıf kalitesinde bir dizi.
4


default avatar
(36) -
Kara mizah, absürd komedi, parodi. Çok iyi göndermeler var. Tabi bu göndermeleri yakalamak için orijinal eserlere biraz hakim olmalısınız. Kısa süresi sayesinde bir çırpıda bitirebiliyorsunuz. İlk başta film olsaydı daha mı iyi olurdu diye düşünmedim değil ama bölüm süreleri de az olduğu için mini dizi olarak da iyi kotarılmış.
8


default avatar
(78) -
Bir ara böyle çok roman ve onların uyarlamaları çıkıyordu, dizinin adına ve bir kaç şeye bakınca onları tiye alan parodimsi bir dizi gibi ama bunun için kendini biraz fazla ciddiye alıyor sanki, tonunu tam tutturamamışlar gibi.
Onun dışında süresinin kısa olması, gizemli olması izlenebilirliğini arttırıyor.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film