Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(678) -
Hobbit ve Yüzüklerin efendisi serisi arasında bağlantıyı kuran hoş bir çalışma olmuş. Şahsen severek izledim. Fan yapımı ve bütçesinin az olmasından dolayı kabul edilebilir mazeretleri var. Yalnızca Aragorn için daha iyi oyuncu seçimi yapılabilirmiş gibi geliyor. Neticede role daha uygun Orta Dünya fanları vardır herhalde. Wink
6


avatar
(1086) -
Bütçesi IMDB sitesinde tahmini 3000 pound (sterlin) gibi gözüküyor ama pek inandırıcı değil... Başlarken gelen uyarıda, hiçbir şekilde ticari olarak kullanılamayacağı, sadece LOTR fanları olarak kişisel amaçlarla çekildiği yazıyor ama yine de telif hakkı filan da mı yok, hadi Yolgezer, Gandalf farklı kişiler ama Gollum (Smeagol) için aynı teknolojiyi kullanmışlar.
5


avatar
(569) -
3.000 Dolar'lık bütçeye sahip bir film için makyaj ve efekt uygulaması fena değil. IMDb'den filmin tamamını ingilizce olarak seyredebilirsiniz.


default avatar
(2) -
Merhaba, The Hunt for Gollum DVDRip XviD-DEViSE sunumuna senkronlu altyazıyı yetenekli arkadaşlardan bekliyoruz...


avatar
(46) -
The Hunt for Gollum DVDRip XviD-DEViSE sürümü için altyazı bekliyoruz Gülücük


default avatar
(15) -
38:11 keşke indirmeseydim dediğim bir film... maliyet ne olursa olsun izlenmeyecek kadar kötü bence. bu arada 3,000 dolarlık bir yatırımdan daha fazlasını gerektirir bence. kıyafetler makyaj v.s.v.s.sonuna kadar belki güzel bişi vardır die izledim Sümüklü izleyecek arkadaşlara allah sabır versin.


default avatar
(6) -
imdb puanına bakmayın ..hepsi yandaş oylamadır ! tamamı 38 dak ve orjinalini kopye etmeye çalışmış kötü bi denemeden ibaret..adamın suratındaki makyaj ben burdayım diyo..yiğenim bile daha orjinal boyar suratını Gülücük reality programlara çekilen canlandırmalardan farkı yok kısaca


avatar
(176) -
7.8 imdb puanı
1


avatar
(7) -
film bende var 38 dakika filan...


avatar
(30) -
berkay bu 1 kısa film.. 1 lotr hayranı kendi kısıtlı çabalarıyla çekmiş artık ne kadar kısıtlı onu izleyip görecez.. ben aylar önce haberini duymuştum arkadaş 3.000$ la çıkmış yola işte sponsor falan ariodu..


avatar
(1) -
flim 33 dk mı okadar az olmaması gerekir altyazı 33 dk ya kadar var


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film