Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(1239) -
Eğlenceli bir film mi? Idare eder... Izleyemeye değer mi? Merak ediyorsanız bir deneyin... Komik mi? Bence değil.. Konu güzel ama varsa başka alternatifleriniz onlara yönelmenizde fayda var... Iyi seyirler.
5


avatar
(260) -
"Nosotros los Nobles-Biz Asiller (2013)" adlı Meksika filminin Netflix adına çekilmiş birebir kopyası. Mekan farklılığı dışında senaryo aynen tekrarlanmış. Gerçi bütçe ve imkanlar açısından bu film orijinaline göre daha avantajlı. Lakin ilk filmdeki samimiyeti bu yapımda bulmak mümkün değil.
Eğer zengin bir adamın şımarık çocuklarına nasıl ders vermeye çalıştığını izlemek isterseniz, öncelikle orijinal filme bakmanızı öneririm.
6


avatar
(1040) -
Aynı konuyu işleyen bir çok film var evet ama karakterler o kadar sinir bozucuydu ki onların fakir hale düşüp sürünmelerini görmek için izledim Çok Mutlu sıkıcı değildi aksine hayatta aldıkları dersleri görmek güzeldi


avatar
(8407) -
Bizim ah nerede filmi vardır meşhur, biraz onun kafasında diyebilirim. Filmin başlarında zenginlerin kendince dertleri ve tripleri, hareketleri biz fakirler tarafından tiye alınması ne kadar ironik, orası ayrı ama kesinlikle izlenmesi keyifli bir film olmuş.


avatar
(6204) -
Zengin bir iş adamı ve sorumsuz, şımarık çocuklarına hayat dersi vermek için oynanan bir oyun. Bence samimi, bazı klişelerin bile göze batmaması güzeldi. Keşke finalinin daha etkileyici olmasını beklerdim ama yinede eğlenmek için güzel bir seçenek. Bu arada babaları çok ton, ton bir adamdı ve çok sevdim.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film