Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(571) -
Sinemada çalışan ve geçimini korsan filmlerden sağlayan bir genç hakkında korku hikayesi.

İntikamcı hayalet temasına yaslanan film, Tayland sinemasının korku filmlerindeki iyi örneklerinden biri olarak türün sevenlerini üzmeyecektir.

Çığır açan ve devrim niteliğinde bir korku filmi olmasa da, tahmin edilmesi zor sonu, müzikleri ile oldukça özenli yapılmış karakter ve set tasarımlarıyla öne çıkıyor.

"- Seni şımarık kız, neredesin? Benden kaçabileceğini mi sandın? Tamam artık bebeğim ağlama. Bak kardeşlerin ne güzel uslu uslu yemeklerini yiyorlar."
7


default avatar
(19) -
izledigim en uyduruk korku filmi hatta korku filmi bile denmemesi gerek cok kotu bir film


avatar
(185) -
Bu yorumları haketmeyen bir film.özellikle bir açılış sahnesi varki bence müthiş.işleyişte o kadar kötü değil.izlenebilir bir film.imdb puanı da zaten öyle diyor.... Punky
6


avatar
(266) -
Film belki sinemada izlenirse gerilim dolu dakikalar yaşanabilir ama ben evimde izlerken o tadı alamadım açıkçası.... Film adına yapabileceğim en iyimser yorum da bu Gülücük Kurgu, işleyiş saçma sapan.. Sinemanın büyüsü kullanılarak, izleyiciyi sinemaya çekmeye çalışan çakal düşünceye ne kadar saygı duysak azdır Gülücük

Çevirmen arkadaşa çok teşekkürler altyazıyı bizlerle paylaştığı için...
3


avatar
(85) -
keşke yorumunu daha önce görseydim film az önce indi yınede sagol


default avatar
(137) -
İzlediğim en berbat korku filmi.Ne konu bütünlüğü ne de anlam var.Boşuna zaman kaybı,hiç tavsiye etmem.Zamanınız değersizse bilemem.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film