Giriş Kayıt

The Walking Dead: Daryl Dixon (2023) Yorumlar


Tv Dizisi

Yorumlar (12)
avatar
(176) -
10 .sezonda gerçekten artık yeter diye bıraktığim dizinin spin off görünce önce ana diziyi bitirdim ( 10 ve 11. sezonları izlerken sıkıldım ilk başladığım zamanlardaki tat şöyle dursun ileri alarak birtirdim sırf bu yan ürünü izlemek için ama bu da aynı şekilde kötü ve sıkıcı olmuştu. Bu diziye yeni başladığım ilk üç dört sezonun tadını hiç bir zaman alamadım ilerleyen sezonlarda kendini tekrar eden ve sıkıcı bir dizi


avatar
(116) -
Walking Dead e çok mu doyduk acaba bu diziden tat alamadım fazla. Zaten o diziyi de 8. Sezondan sonra zor bela bitirmiştim.
6


avatar
(8404) -
Final bölümüne bayıldım! Çok iyi şarkılar, etkileyici aksiyonlar veeeee… Sürprizbozanda dahi yazmak istemiyorum, keyfinizi kaçırmayım, izleyin bence…


default avatar
(1) -
the last of us un inançlı versiyonu olmuş. ya bir de şu zombi öldürme sahneleri yıllar öncesindekiyle aynı.
2


avatar
(8) -
sardıra sardıra izliyorum. mecburi hizmet gibi. bitsinde kurtulalım. TWD hatırına izliyoruz işte. TWD olmasaydı kimse izlemezdi bile bence.
5


avatar
(218) -
İlk 4 bölümü izledim ve tahmin ettiğim gibi olabildiğince bayat, sıkıcı, gereksiz bir dizi olmuş. Negan ve maggie olan dizi gayet akıcıydı en azından geçmişe dayalı sağlam bir temele dayalıydı ve izletiyordu ama bu o kadar kötü ki ne adam gibi bir konu var ne de sürükleyicilik hiç bir şey yok ya dizide. Yönetmen daryl'e dayamış sırtını resmen izleyicinin aklıyla alay etmiş. Fear the walking dead'in son sezonları kadar sıkıcı ve boş bir yapım izlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz.


default avatar
(20) -
yeni zombi türevi de iyimiş, pandemi mi geçirdiler zombiler acaba...


default avatar
(26) -
İlk bölümün draması fazla gibi geldi bana. Bir de umarım mistik olayları dâhil etmemişlerdir diziye, ilk bölümdeki messiah zırvası vs. uzatılmaz... Pilot bölüm bunlar dışında fena değildi.


default avatar
(1) -
TWD de Darly ile başlayan yeni bölümü seyrettikten sonra kişilere bölmesi mini dizi şeklinde olması diziyi , konuyu , seyredilirliği uzatmak şeklinde bence . Bakalım bütün karekterleri son bölümde bir araya getirecekler mi ? sorusu uyanıyor ben de ama Negan ın merak etmeden duramıyorum.
Seyretmeye arşivlemeye devam...


avatar
(8404) -
Pilot bölümler biraz sıkıcı olmaya mahkum, vaziyeti anlatmaya çalıştıklarından sanırım. Walking dead dizisinin en karizma karakterlerinden Darly ismini görünce hemen izlemek istedim, aslında zombie dizileri, filmleri ve türevleri artık biraz sıkmaya başladı ve hatta sıktı! Bölümler daha aksiyonlu ve kısa olursa izlenir bir dizi olacaktır ama 10 sezon değil! Başladık bakalım, hayırlısı diyelim.


avatar
(1040) -
İlk bölümü izledim ama malesef tat vermedi çünkü dizinin monotonluğu burada da devam ediyor eskiden zombilerden kaçarlarken şimdi zombiler vs. hiç yokta başka olaylar oluyor sadece zombileri arka sahneleri doldurmak için kullanıyorlar gibi geliyor artık the walking dead serisinin açık ilk dizide bu şekilde bir sürü yorum bulabilirsiniz olayın ana fikrinden çok uzaklaşıyorlar belki sevenleri izler diyede karakterlere özel dizi çekiyorlar the walking dead in bir sürü farklı dizisi var ve hiç birisi ana dizi kadar tutulmadı bunun sonuda öyle olacak gibi


avatar
(158) -
Walking Dead Evreninin en sevilen karakteri üzerinden dizi çekmek gayet mantıklı. Çünkü izlenme garantisi vardır. Bütün dizi bölümleri buna spin offlar da dahil bir birine benzemiş iken, hikayeyi farklı bir mekana taşımak, bunu gizem, ezoterik öğeler ve mutasyona uğramış ölüler ekleyerek devam ettirmek diziden kopmuş bir kitleyi de tekrar ekran başına toplayacaktır. Pilot bölüm küçük ters köşelerle iyi bir giriş yaptı diyebilirim.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film