Giriş Kayıt

Kimse Sağ Çıkmayacak (2021) Yorumlar


No One Gets Out Alive

Yorumlar (8)
avatar
(1330) -
Korku unsurlarını ve gerilimi gayet güzel kullanmış bir yapım. Gerilmek ya da korkmak isteyenler kesinlikle göz atabilirler. Bu bağlamda güzel bir yapım. Oyunculuklar ise, başroldeki kızımız dışında çok iyi değil. Öte yandan senaryodaki bazı boşluklar ve anlamsız şeyler, filmin özellikle ortalarından itibaren izleyiciyi hikayeden koparıyor, ne olacaksa olsun moduna sokuyor. Hikaye deyim yerindeyse filmin sonunu da hesaba katarsak, pek birşey vadetmiyor. Filmde amaç sanki "hikaye önemli değil, millet gerilip korksun" mantığı üzerine birşeyler yapmakmış gibi. İzlediğim için pişman değilim, türü sevenler çok bir şey beklemeden izlesinler... 6/10
6


default avatar
(178) -
film oldukça başarılı bir atmosfere sahip teknik açıdan renk kullanımı ses kullanımı çok çok iyi özellikle dolbyler full çalışıyor .konu olarakta gayet iyi göçmen bir genç kızın amerikada kaçak olarak çalışması ucuz bir pansiyonda kalmaya mecbur olması ikilemiylede çok iyi beğenmeyen arkadaşlara aldırmayın finali de çok baaraılı ve şaşırtıcı buldum son yıllardaki filmlerde iyi ile kötü nün ayrımı başroldeki kahramanın iyi mi kötü mü oldugunu son ana kadar ayırt ederken ters köşeye yatırması oldukça iyi
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(614) -
Film basit gibi görünse de sonlara doğru konu başka bir yöne evriliyor ve tatmin edici bir finalle bitiyor. Çekim tekniği ve atmosfer yönünden de başarılı buldum. Gerim gerim germese de çoğu korku filmine kıyasla başarılı olduğunu söyleyebilirim.
7


avatar
(8408) -
Genel olarak fena değil. Bazı bölümleri oldukça ürkütücü... Bir ara fazla fantastik oldu, bence orası bozdu. Hayatta kalma sahneleri aşırı kanlı ve mücadele içeriyor. Kısa ama etkileyici bir film der, iyi seyirler dilerim.


avatar
(20) -
"sonu tahmin edilebilir", "saçmalamışlar" vs diyenlere aldırış etmeden izlemenizi tavsiye ederim, güzel film. Hem sonu nasıl tahmin edilir yahu hayret birşey.
6


avatar
(20) -
Sakın bulaşmayın. Yazık edersiniz zamanınıza hatta ben izledim ve yazık ettim 1 saat 30 dakikama. Fragmandan ibaret bir film maalesef. Korku filmi sever bir insan olarak bu filmin hakettiği puan ancak 10/3.5 eder. İzleme ve unutmak zorunda kalma filmlerinden. Bol bol vaktiniz varsa o zaman bile izlemeyin o kadar diyorum ama yinede şansını denemek isteyenlere kolay gelsin.
2


avatar
(6205) -
Genelde korku filmlerini izlememeye çalışırım. Sırf baş roldeki güzel kız için devam ettim. Özellikle sonlara doğru iyice saçmalamaya başlayınca benim için tam anlamıyla zaman kaybı fakat korku filmlerini sevenler için belki ilgi çekici olabilir...
3


avatar
(290) -
Öncelikle jumpscare olmaması benim için büyük bir artı oldu.Film 1.20 dakika ama bana sanki 2 saat gibi geldi.Uzun zamandır böyle hissetmemiştim bir filmde.Gerilim dozu gayet iyi.Sonu tahmin edilebilir olsa da bayıldım.Türün meraklısına tavsiye ederim.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film