Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(422) -
The Walking Dead'i izlemeden önce izlesem belki daha çok beğenirdim. Ses efektlerini beğenmedim. Zombilerden çıkan o sesler beni rahatsız etti. Makyajlar genel olarak başarılıydı. Dizi, kısa olduğu için konunun nereye bağlandığı ve nasıl bittiği benim için önemli değildi. Ben 5 bölüm boyunca keyif almaya baktım. Çekildiği zamanı göz önünde bulundurursak, The Walking Dead izlemeyenler için iyi bir mini dizi denebilir ama benim çok etkilendiğim söylenemez.
5


avatar
(94) -
İngiliz yapımı 5 bölümlük mini zombi dizisi.

İlk bölüm 45 dk,devam bölümleri 20-25 dk arası.Yani toplamda ortalama bir filmin süresine sahip.Hani dizidir bugün bir bölüm yarın iki bölüm izlerim denilecek birşeyi yok.

Zombi filmlerini sevenleri genel olarak tatmin edebilecek bir film.Türün kült yapımlarından biri değil ama izlendiğinde çokta kötü vakit geçirmiş olmazsınız.Diziyi Genel ve Spoilerlı değerlendirirsek;

Genel Değerlendirme:

-BBG evindekiler tipleme olduğu için iyi seçilmiş gibi gözüksede,ana karakterimiz olan kız başarısız bir tercih olmuş.Michelle Rodrigez benzeri bir tercih yapmak istenmiş ama sınıfta kalmış.

-İlk bölümün özellikle 25 dk sı inanılmaz sıkıcı.

-İlerleyen bölümler içerisinde heyecan duyulacak başarılı sahneleri var.

-Hikaye klasik olsada(zaten bu türde senaryolar bellidir) işlenişin genel olarak fena olmadığı söylenebilir.

-Mantık hataları fazlasıyla var.Bazı karakterlerin tepkileri ve düşünceleri hikayenin ilerlemesi için fazla abartılmış.Teknik olarak sahne bazında da birkaç tane yakaladım.

-İngiliz Ekolü zombiler Çok Mutlu 28 days-week gibi burda da zombiler koşuyor.Bu bazı kaçış sahnelerinde heyecanı katlıyor.

Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(158) -
O nasıl bir finaldi lan! Şok O neeee . Zombili filmlere dizilere bayılıyorum ama ben bile şok oldum(iyi anlamda). Bi oturuşta bitti dizi.Bence gayet güzel bir diziydi devam etmesini isterdim. İzlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim Hıhı
7


avatar
(211) -
Tek iyi yanı 5 bölüm olmasıydı. Daha fazlasına katlanılmazdı ama zombi kültürünü düşünecek olursak iyi fikir kötü uygulama Gülücük Ama zombi filmlerini seviyorsanız indirip izleyin.
6


avatar
(41) -
Walking Dead'e alternatif olarak indirip izlediğim ve pişman olduğum bir dizi.Boşuna zaman kaybetmeyin bence izlemek için. Yardım edin Karar sizin yinede.
2


avatar
(74) -
ilk cıktıgında izlemiştim valla zombi severler için super dizidir


avatar
(99) -
Tek oturuşta izleyebileceğiniz 5 bölümlük bir dizi. Ama normalde dizilerde bir durum söz konusu olur,
Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (1)
avatar
(358) -
sonunu niye yazdın spoiler vermeden!!???


3
| Bildir


avatar
(7) -
Daha önce bu kadar bir dizi ya da film görmemiştim.5.bölüme kadar kabul edilebilir ama son bölümde iş çığırından çıkıp sapıklığa dönüşmüş.izlememenizi öneririm.
6


avatar
(138) -
Dead Set, İngiliz E4 kanalında 5 bölüm olarak yayınlanmış, korku ve gerilim içerikli bir mini dizidir. Yapımcılığını İngiliz karikatürist ve komedyen Charlie Brooker yapmıştır.

Dead Set'i 5 parçaya ayrılmış bir zombi filmi olarak düşünebilirsiniz. Ama bu dizinin kurgusu klasik zombi filmlerinden biraz daha farklı. Dizi, Big Brother yarışmasıyla başlıyor. Ülkemizde de yayınlanan adıyla Biri Bizi Gözetliyor.

Big Brother yarışmacıları, her tarafı kameralarla çevrili, dış dünyayla izole bir evde yaşamaya devam ederken İngiltere'de bir salgın sonucu zombiler türemeye başlar. Dış dünyadan habersiz yarışmacılar, bir süre sonra yapım ekibiyle irtibat kuramaz hale gelince şüphelenmeye başlar. Big Brother seti, artık ölüm kalım setine dönmüştür.


avatar
(4) -
Arkadaşlar bu ara bayağı yoğundum. Yeni yeni kendime geliyorum. Bir iki güne hazır. Gülücük


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film